JDI обявява първия извит LCD панел

Съдържание:

JDI обявява първия извит LCD панел
JDI обявява първия извит LCD панел
Anonim

Samsung не е единственият производител, който може да произвежда извити панели за смартфони. Има много марки, които използват извити панели на своите телефони, но истината е, че тези на Samsung към днешна дата са най-иновативните, за които знаем. AMOLED панелите на Samsung са нещо повече от останалите и все още са най-добрият вариант за монтиране на скъпи телефони и до днес.

Japan Display Inc (JDI) обяви първите извити LCD панели. Въпреки че се нарича Japan Display, няма какво да мислим за китайска компания от три до една четвърт, тази компания е създадена от обединението на Hitachi, Sony и Toshiba и обяви първия LCD панелкойто се удвоява като OLED панели на Samsung и LG. Това стана възможно благодарение на замяната на задния стъклен панел от JDI с огъващ се пластмасов панел.

Манзана
Манзана

Те не са на ниво с AMOLED на Samsung, но това е важна стъпка

Този нов панел Full Active Flex 1080p LCD не е толкова гъвкав като AMOLED панела на Samsung, използван в Galaxy Edges, но е голяма стъпка напред, за да можем да произвеждаме по-тънки извити панели очаквайте скоро.

JDI вече обяви своя продукт на основните си партньори и истината е, че има слух, че бъдещият iPhone може да монтира извити AMOLED панели, но с тази скорост, да JDI разбира се, може директно да доставя панелите на новия iPhone. Apple трябва да монтира извит панел преди края на 2018 г. и днес Apple е тази, която копира Android, а не обратното, както преди.

JDI има алтернатива, но не е по-добра

Извитите LCD панели на JDI също биха били интересни за нов iPhone и това ще позволи на конкуренцията да не използва толкова много аргументи срещу Apple Монтирайте същия панел като основния си конкурент е да приемем, че сте на опашката, но ако монтирате нещо подобно, създадено от друга марка за вас, тогава може да имате по-голяма стойност на пазара.

Преди няколко дни говорихме, че Apple е приключила и истината е, че времето на тази компания изтече. Те са на гребена на вълната от няколко години, но трябва да се приеме, че са спаднали въпреки факта, че продължават да печелят много повече от своите съперници, на ниво престижвече не е същото. Всеки знае, че днес AMOLED панелите са с превъзходно качество на изображението и ефективност и това означава много за устройства с много ограничени батерии.

Популярна тема