Как работи Lucky, ботът Google Allo, който търси GIF файлове

Как работи Lucky, ботът Google Allo, който търси GIF файлове
Как работи Lucky, ботът Google Allo, който търси GIF файлове
Anonim

Google продължава да вярва, че Google Allo, неговата услуга за съобщения, може да успее и го доказва, като непрекъснато я подобрява и работи усилено върху нея. След като интегрира новите персонализирани теми, интелигентни емотикони и поддръжка за персонализирани раздели на Chrome в това приложение, Google сега продължава да работи върху това, което смятат за бъдещето на приложението, изкуствен интелект. Има много причини да изберете Google Allo.

Allo е най-близо до Google Assistant, въпреки че в момента това приложение не е толкова интелигентно, колкото асистента, вграден в Google Pixel. Сега те не спират да добавят нови ботове с интересни функции, когато става въпрос за комуникация. Lucky е новият бот на Allo, който ни позволява лесно да намираме-g.webp" />.

Lucky Google Assistant Allo
Lucky Google Assistant Allo

Lucky: Търсене на-g.webp" />

Единствената функция на Лъки е да намира анимирани изображения според контекста на разговора. В момента ботът, що се отнася до 9to5Google, е само достъпен за някои потребители и само ограничена квота от тях имат достъп до него.

За да използвате lucky, операцията не е твърде далеч от другите ботове, просто трябва да извикате lucky с просто lucky@ и свързаното съобщение, за което искаме да вземете GIF. Сега просто трябва да видим дали новата функция на Google Alo най-накрая ще достигне скоро до всички потребители. Например, lucky @ love и lucky ще търсят-g.webp" />.

Ако, от друга страна, не издържате на търпението си и искате да се насладите на lucky, тогава ние прикачваме APK, за да можете да му се насладите преди всеки друг. Реалността е, че късметът е полезен, защото в свят, в който сме се научили да общуваме с емотикони, те вече не са достатъчни, понякога един обикновен-g.webp" />.

Популярна тема