Офертата за късмет в Clash Royale има грешка

Съдържание:

Офертата за късмет в Clash Royale има грешка
Офертата за късмет в Clash Royale има грешка
Anonim

За да отпразнуваме китайската нова година, Clash Royale добави своя раздел от „ Оферта за късмет» с 3 пакета оферти, които приключват след 5 дни В тези пакети ще можете да купувате скъпоценни камъни, монети и сандъци на по-ниски цени от 0,99 евро до 9, 99 евро. Но много потребители се опитаха да купят тези пакети и въпреки че получиха „грешка“, парите също бяха приспаднати от PayPal и те не получиха скъпоценни камъни, монети или нещо друго в играта и сега те не знам какво да правя (и на нас ни се е случвало).

Какво може да се направи междувременно? Просто изчакайте или има решение? Единственото нещо, което трябва да направите засега е да изчакате да бъде поправенопарите се държат в PayPal, но това е временна допълнителна такса, която ви прави Google / Play Store, така че е възможно след по-малко от 24 часа имате върнат баланс в нашата сметка. Това е грешка, а срещу грешки не можете да направите нищо, освен да чакате.

google-play-double-app-store-изтегляния
google-play-double-app-store-изтегляния

Clash Royale Предложенията за късмет за китайската Нова година се провалят, има грешка

Но защо ви предупреждаваме да внимавате? В случай, че се опитате да купите някоя от тези 3 оферти на Clash Royale за китайската Нова година и видите, че въпреки че ви е дало грешка, те са приспаднали баланса и вие не сте получили нито скъпоценни камъни, нито монети към акаунта ви в играта. Ако това се случи с вас, не се притеснявайте, не сте единственият.

Ако вашият Play Store е свързан с PayPal за плащания и се опитате да платите, може (или не) да получите грешка. Но ако получите грешка, внимавайте да повторите покупката, защото те все още могат да ви отнемат тези 0, 99, 4, 99 или 9, 99 евроот вашия PayPal акаунт. Хайде, имейлът на PayPal за вашата покупка в Play Store може също да ви достигне по имейл и вие, без да сте получили нищо в играта… Засега знаем, че не работи с PayPal, не знаем дали не успява плащания по друг начин.

Наличните оферти за китайската Нова година в Clash Royale са както следва:

  • Партида скъпоценни камъни и злато. Впечатляваща партида от 80 скъпоценни камъка и 10 000 монети, която ви дава възможност да изиграете няколко предизвикателства и да повишите нивото на странната карта. Струва 0,99 евро.
  • Magic Gem Bundle. Страхотен пакет от 500 скъпоценни камъни и вълшебен сандък, в който със сигурност ще се появи нещо интересно (въпреки че понякога разочарова). Струва 4,99 евро.
  • Супер магически комплект скъпоценни камъни. Най-скъпият пакет за 9,99 евро е този с варел от 1200 скъпоценни камъни и супер магически сандък. Най-доброто от всичко.

Това са офертите, които ще видите налични в играта за 5 дни. И вие ще можете да опитате да ги закупите и сега. Но ако в момента на покупката плащате с PayPal или с друг метод и получите «грешка», проверете имейла си и акаунта си в PayPal, защото те все още имат премахна парите и скъпоценните камъни и монетите не са достигнали до играта. Ако това се случи с вас, не повтаряйте покупката за всеки случай, защото пак ще ви вземат парите, но както ви казахме, не се притеснявайте, случва се на повече потребители и е грешка.

Това е временна допълнителна такса, не губите пари завинаги

Очевидно е временно таксуване, направено от Google към PayPal. Възможно е след 24 часа балансът, който е бил взет от вас, да се появи отново. Това е бъг и това е, което докосва. Остава само да чакате да се оправи, но не се притеснявайте, няма да останете без парите!

Актуализация

Guildmates ни казват, че офертата от 0,99 евро и 9,99 евро се обърква. Но този за 4,99 евро работи перфектно Мнозина са успели да закупят някои от тези оферти без проблем, но също така ни казаха, че тези за 0,99 и 9,99 евро създават проблеми, на Понякога има грешки и не ви позволява да купувате. Така че не се притеснявайте повече, рано или късно това ще спре да бъде проблем. Остава само да чакаме.

Реакции в Clash Royale
Реакции в Clash Royale

Ако видите, че ви се случва, не се притеснявайте, изчакайте и проверете сметката си утре, за да видите дали имате парите обратно. Не се притеснявайте, че ако не получите това, което сте купили в играта, те ще ви върнат парите. Гадно е, защото все още се нуждаете от парите, но това е грешка в играта, която се надяваме да бъде отстранена възможно най-скоро.

Популярна тема