Изтеглете Android Wear 2.0, последната версия вече е налична

Съдържание:

Изтеглете Android Wear 2.0, последната версия вече е налична
Изтеглете Android Wear 2.0, последната версия вече е налична
Anonim

Добра новина, защото най-новата версия на Android Wear 2.0 вече е налична Хората от Google току-що пуснаха днес последната предварителна версия за разработчици на Android Wear 2.0, което съответства на петия и ще бъде окончателният в тестовете, докато последният и официален пристигне на 9 февруари.

Както четем в блога за Android, тази версия има бъдещите функции на Android Wear 2.0, но също така коригира най-новите грешки, открити в Preview 4, въпреки че също така включва поддръжка за iOS устройства, така че не е малко.

android wear 2
android wear 2

Android Wear 2.0, най-новата налична версия

Както ви казахме, най-новата версия за тестване на Android Wear 2.0 вече е достъпна Това е най-новата предварителна версия за разработчици на Android Wear 2.0,в който грешките, открити от разработчиците, които го тестват от известно време, се коригират и той вече предлага поддръжка за потребители, които имат iOS и искат да свържат своите терминали със смарт часовници с Android. Така че, ако това е вашият случай, ще можете да го изпробвате точно сега, защото има поддръжка за iPhone.

Но сред другите новости имаме и ново меню, достъпно от приложенията (плъзгащо се нагоре) и което ще идва с опции за разработчиците на приложения). Друга новост е поддръжката за NFC, за мобилни плащания, които могат да се извършват от Android Wear 2.0.

Ако сте програмист, не забравяйте, че Google каза на разработчиците, че могат да започнат да публикуват своите приложения днес, които са съвместими с новата версия.

Изтеглете и се насладете на всички тези новини (официално 9 февруари)

Докато чакаме да пристигне финалната версия на Android Wear 2.0, която ще бъде официалната, стабилна и напълно окончателна, имаме тази в тестване, която е безценна и е подобрената версия към днешна дата. Но финалът ще пристигне през февруари, на 9. Заедно с новите Watch Sport и Watch Style, за които вече ви разказахме в дълбочина.

Запомнете, че от днес ще започнете да получавате тази финална версия на Android Wear 2.0. Така че трябва да сте много внимателни, т.к. Скоро ще можете да се насладите на всичко това, за което току-що ви разказахме.

Опитвате ли? Какво още искате от Google за тази версия?

Популярна тема