Samsung Galaxy Tab S3: Exynos 7420 и 4 GB RAM

Съдържание:

Samsung Galaxy Tab S3: Exynos 7420 и 4 GB RAM
Samsung Galaxy Tab S3: Exynos 7420 и 4 GB RAM
Anonim

Ако някой иска първокласен и качествен таблет, трябва да знае, че има малко опции освен Samsung, Xiaomi или Apple. Вярно е, че има много таблети на пазара и някои от тях са много добри на смешни цени, но Galaxy Tab от корейците са много тънки и много леки, наистина удобни.

Проблемът с фамилията Galaxy Tab 3 на Samsung е, че те ще бъдат много скъпи и ние знаем това много добре. След като Samsung потвърди, че няма да има Galaxy S8 на MWC 2017 и че Galaxy Note 7 няма да получи наследник до края на 2017 г., компанията може да се възползва от възможността да даде малко топка на бъдещето си Galaxy Tab S3, таблет, който ще харесаме.

Galaxy Tab 8 инча за 2016г
Galaxy Tab 8 инча за 2016г

Samsung Galaxy Tab S3: Повече мощност и добър дизайн

В изтеклите спецификации за бъдещия Galaxy Tab S3 се говори за хардуер от висок клас, хардуер, който е в линията на Galaxy Tab S2, но подобрява най-новото творение на фирмата:

  • Процесор Samsung Exynos 7420, същият процесор, който беше в Galaxy S6 при стартирането му, 2,1 GHz Octa-Core, който работи много добре днес. Това значително ще подобри Exynos, който имаше Galaxy Note 4, същият, който монтира Galaxy Tab S2.
  • 4 GB RAM памет, необходима за многозадачност и Android да се движат напълно гладко и без какъвто и да е вид забавяне заедно със слоя TouchWiz.
  • Порт USB Type-C със сигурност бързо зареждане и за адаптиране към новите стандарти.
  • Сензор за пръстови отпечатъци пръстови отпечатъци върху бутона Начало, нещо, което ни помага да защитим таблета си и да се насладим на комфорта, предлаган от четеца на пръстови отпечатъци.

Не се споменава паметта или батерията, но се смята, че ще носи памет от типа UFS 2.0, много по-бързо от класическия eMMC 5.1. Ще се предлага в два модела, един с LTE и един само с WiFi.

Кодовите имена са LTE (SM-T825) и WiFi само (SM-T820). В момента също няма цена или данни за стартиране, но е вероятно след месец да имаме много повече данни за тези неизвестни.

Популярна тема