Nokia Heart: Филтрирани функции

Съдържание:

Nokia Heart: Филтрирани функции
Nokia Heart: Филтрирани функции
Anonim

Nokia дава много поводи за разговори, след представянето и потвърждението си от HMD Global не прави нищо друго, освен да чупи рекорди. Първата Nokia за Азия беше представена преди известно време, Nokia 6, и истината е, че имаше успех, но сега дойде времето потокът от изтичания да продължи.

Новото сърце на Nokia (вероятно това не е окончателното име на устройството, а кодово име за мобилен телефон, който със сигурност ще има номер или буква, свързана с него) е телефон от среден клас и когато гледате спецификациите, които са филтрирани, вече осъзнаваме, че не е за възторг, въпреки че цената му, със сигурност много ниска, може да направи терминала много интересен за потребители, които не искат да харчат много на телефон, но че имате нужда от терминал, който работи много прилично.

Спецификации на Nokia Heart
Спецификации на Nokia Heart

Новото сърце на Nokia: Нисък или среден обхват, но с качествени компоненти

Трябва да разграничите няколко ниски диапазона или средни диапазони, тези, които използват конкурентни, но нискокачествени компоненти и тези, които сглобяват компетентен, балансиран софтуер и хардуер, които ще работят наистина добре, хардуер до всеки обстоятелство, но не съвсем най-доброто на пазара.

Според изображението и изтичането можем да заключим, че неговите спецификации ще бъдат следните:

  • 5,2-инчов екран с HD резолюция.
  • Qualcomm Snapdragon 430 8-ядрен 1,4 GHz процесор (или тази версия много подобна) с графика Adreno 505.
  • 2 GB RAM.
  • 16 GB място за съхранение.
  • 12 MP задна камера и 8 MP предна камера.

Всичко това с Android 7 Nougat stock и работи със сигурност в качествен пакет. Сега, когато алуминият е на мода, може би Nokia ще бъде насърчена да пусне метален смартфон на цена близка до 100 или 150 евро, въпреки че в момента е твърде рано да се говори за цена и пазари, тъй като подобно на Nokia 6, той може бъде запазено само за Азия.

Струва ни се, че това е голям успех и идва да изпълни, както Moto G направи навремето, с компоненти, които осигуряват добра производителност и работа, но при ниска цена и с качествен подпис върху корпуса си. Смартфонът има GPS, WiFi и също NFC, много необходими, ако искате да имате мобилна система за плащане.

Популярна тема