Samsung потвърждава, че ще пусне Galaxy Note 8 през 2017 г

Съдържание:

Samsung потвърждава, че ще пусне Galaxy Note 8 през 2017 г
Samsung потвърждава, че ще пусне Galaxy Note 8 през 2017 г
Anonim

Samsung го потвърди чрез изявления, потребителите се нуждаят от бъдещ Samsung Galaxy Note 8 и Samsung каза, че ще има бъдещ Note 8, който ще замени дефектния Galaxy Note 7 и революционните Galaxy Note 4 и Galaxy Note 5, които собствениците търсят.

След приключване на разследването на Samsung Galaxy Note 7 и установяване, че проблемите с експлозията са причинени само от проблем с производството на батериите, които Samsung не е произвела, неговата директорите са взели решение да продължат неговото наследство и имат сериозни причини да го направят.

Samsung Galaxy Note 7 Цветове
Samsung Galaxy Note 7 Цветове

Потребителите искат Galaxy Note 8

За разлика от други марки, пристрастените към Samsung са лоялни към марката и всъщност Samsung потвърди, че 96% от неговите телефони Note 7 с възможни дефекти са събрани, но потвърди, че малки 4% продължават да използват своя терминал въпреки всички ограничения, които Samsung е поставил и въпреки факта, че някои компании дори са ограничили обажданията до някои терминали.

Очевидно не всички Galaxy Note 7 и не всички батерии са били дефектни, така че може да има много устройства, които няма да имат никакъв проблем, така че тези потребители, които имат остана с тях, те не би трябвало да имат проблем с терминала, въпреки че е трудно да се каже, че това ще бъде така.

Потребителите искат Galaxy S8

Един от директорите на компанията заяви, че ще върнат серията Note и че тя ще бъдепо-добра, по-безопасна и много иновативна. Това също мирише скъпо и този път новият процес на сертифициране в 8 стъпки, който гарантира, че батериите са безопасни, няма да прости дори и най-малката грешка.

Samsung знае, че неговите потребители чакат да видят как фирмата предлага най-продуктивния Note 8 на потребителите и те ще чакат толкова дълго, колкото е необходимо. Galaxy Note 8 ще излезе около Коледа 2017 и сега Samsung потвърди, че наистина ще съществува. Samsung записа печалби през последното тримесечие на годината въпреки провала на Note 7 и това е синоним на факта, че компанията има много повече кукичка, отколкото мнозина смятат. Днес нещо подобно би причинило много повече щети на Apple, отколкото на Samsung.

Популярна тема