30 безплатни евро за Amazon с Vodafone: януари 2017 г

Съдържание:

30 безплатни евро за Amazon с Vodafone: януари 2017 г
30 безплатни евро за Amazon с Vodafone: януари 2017 г
Anonim

Amazon, гигантът в електронната търговия, стартира много интересна промоция заедно с Vodafone. Да, сега можете да получите 30 евро безплатно, които да похарчите в Amazon, когато пожелаете, за всеки продукт, който искате, стига да получите един от продуктите на Vodafone.

В промоцията 3 основни продукта са обявени: тарифи за мобилни устройства, Ono или Vodafone One, но в действителност има много повече включени продукти на Vodafone, като пакети за компании и други неща. Истината е, че Vodafone има добри и много конкурентни цени и всъщност, ако мислите да промените, е важно да цените Vodafone като компания и с тази промоция ще получите 30 евро безплатно, които да похарчите за продукта на Amazon, който ти искаш.

Amazont Vodafone Тарифи
Amazont Vodafone Тарифи

Как да получа 30 евро безплатно в Amazon с Vodafone?

Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за някои от продуктите, които Vodafone предлага в промоцията и ще получите ваучер от 30 евро, който да похарчите в Amazon.es. Ако искате да научите за продуктите, включени в промоцията, можете да се обадите на 900920051, напълно безплатно, където ще ви информират за всичко.

След като сключите договор за нова услуга на Vodafone, ще трябва да изчакате 30 дни след подписване на договора, за да пристигне ваучерът, Vodafone ще ви изпрати SMS с кода за отстъпка и можете да го използвате, за да закупите продукта, който искате от Amazon.

30 евро, които да похарчите за продукта на Amazon, който искате

В допълнение към спазването на тази малка клауза, трябва да знаете, че промоцията е само валидна в Испания и за да приложите ваучера през Amazon Spain, той не се използва за харчене на друга платформа на компанията, само на Amazon.es.

Искате ли да получите безплатните 30 евро, които да похарчите в Amazon? Ако сте мислили да се регистрирате за нова тарифа, да разширите услугите или да преминете към Vodafone, това може да е най-добрият момент да го направите, тъй като в допълнение към класическата първоначална отстъпка те също дават ни ваучер от 30 евро за разходи в Amazon, който ще ни бъде полезен.

[vc_button »Vodafone Promotion» color=»red» size=»size_large2″ href=»https://www.amazon.es/gp/adlp/vodafone/ref=pe_3133831_171896631_pe_ecg_1/ / ?tag=androidphor03″] title=

Популярна тема