Изтеглете Yu-Gi-Oh! Връзки за дуел от Google Play

Съдържание:

Изтеглете Yu-Gi-Oh! Връзки за дуел от Google Play
Изтеглете Yu-Gi-Oh! Връзки за дуел от Google Play
Anonim

Да, има игра на карти и това, което всички фенове чакат, е Yu-Gi-oh! Връзки за дуел. Това заглавие, достъпно сега в Google Play, беше пуснато преди няколко месеца на оригиналния си език и сега идва в Google Play на испански като най-очакваната игра в сагата.

Да, Yu-Gi-Oh! Вече имах заглавие на карта в Google Play, но истината е, че не беше никак добро, това беше игра, която не достигна нивото на тази добре позната сага. За разлика от други игри, Yu-Gi-Oh! Винаги е било базирано на карти заглавие и всъщност оригиналната поредица вече е имала тази същност.

yu gi oh дуел връзки
yu gi oh дуел връзки

Yu-Gi-Oh! Duel Links: Ще харесате ли новата игра?

Magic, Pokémon и много други пуснаха игри с карти и всъщност днес, благодарение на Clash Royale, те завладяват мобилните устройства, но не откриха сезона, докато Blizzard не успя да пусне една от игрите, които много компании имат исках да имитирам, Hearthstone: Heroes of Warcraft, който е базиран на вселената на World of Warcraft.

Истината е, че всеки, който е роден през 90-те, ще си спомни този анимационен сериал, в който използваха тесте разменни карти, за да спечелят битките Що се отнася до заглавието, механиката е много основно, тъй като научаването как да играете игра на карти няма да ви отнеме много време, това, което ще отнеме време, е да научите всички възможни комбинации и как да печелите лесно.

Просто заглавие, но с много чича

За да играете, можете да избирате между колодата Yugi и колодата Seto Kaiba, след като я имате, можете да играете дуели с техните карти и в заглавието ще намерите всички главни герои от оригиналната серия, най-мощните карти се радват на собствена анимация и това ще ни напомни много за филма.

Обикновено е много лесно да научите как да играете на тези заглавия и те също имат доста добри уроци за учене. Ще можете да изтеглите Yu-Gi-Oh! Duel Links безплатно от Google Play и ако искате нови неща или по-бързо, можете да използвате micropayments.

Популярна тема