Samsung Galaxy S8 няма да присъства на MWC 2017

Съдържание:

Samsung Galaxy S8 няма да присъства на MWC 2017
Samsung Galaxy S8 няма да присъства на MWC 2017
Anonim

Samsung се подчини, днес, понеделник, 23 януари, той разкри на света официалната причина за експлозията на Samsung Galaxy Note 7. Сега, в допълнение към това, той също официално потвърди, че Samsung Galaxy S8 няма да бъде пуснат на пазара след MWC 2017.

Един от директорите на Samsung потвърди пред Reuters, че Samsung Galaxy S8 няма да бъде представен на MWC 2017. Този слух се разпространява от няколко дни, но сега Samsung беше отговорен за официалното му потвърждаване.

Изтекъл Galaxy S8 Design 100
Изтекъл Galaxy S8 Design 100

Кога ще бъде пуснат Samsung Galaxy S8?

За първият път от четири години Samsung не представя своя флагман на MWC 2017, Galaxy S5, Galaxy S6 и Galaxy S7 бяха представени в рамките на MWC 2017, докато предишният, Galaxy S4, беше представен на независимо събитие, което се проведе в Ню Йорк.

Samsung насочва не са разкрили никаква официална дата за пускането на пазара на Samsung Galaxy S8, но това, което знаем е, че Samsung работи усилено, за да направи това пускане на пазара по-скоро по-късно, вероятно в средата на април на отделно събитие в Ню Йорк.

Ще има ли мостри на Galaxy S8 на MWC 2017?

Може да има проби от Galaxy S8 на MWC 2017, но няма много смисъл. Започнаха спекулации, че Samsung може да донесе някои мостри, запазени за пресата, които могат да се видят на MWC 2017, но този слух няма много основания, ако не бъде представен, няма смисъл да пускаме мобилния телефон в очите на плячката.

Samsung излиза от голяма бъркотия и ще се забърка тотално с пускането на пазара на Samsung Galaxy S8, така че е много загрижен да предложи всичко, което предлага с Galaxy S8, големи промени в дизайна, промени във формата и дори нови постижения в областта на изкуствения интелект с новия си асистент Viv. Това ни кара да мислим, че Galaxy S8 ще бъде наистина скъпо устройство

Популярна тема