Hugo Barra напуска позицията си на вицепрезидент в Xiaomi

Съдържание:

Hugo Barra напуска позицията си на вицепрезидент в Xiaomi
Hugo Barra напуска позицията си на вицепрезидент в Xiaomi
Anonim

Hugo Barra, ex Googler, който дойде в Китай, за да роди Xiaomi Global, обяви днес, че ще се оттегли от поста вицепрезидент на компанията. Тази велика публична фигура е една от онези фигури, които трябва да вземем за пример, когато рекламираме страхотна компания.

Хуго Бара дойде в Xiaomi преди няколко години, за да разрасне стартъп в зверски бизнес, който сега подписва впечатляващи числа в страни като Индия (по-бързо от повечето компании в своя сектор) и успя да популяризира, по-добре от всеки друг, стартиранията, които неговата компания направи.

hugo-bar-xiaomi
hugo-bar-xiaomi

Къде отива Уго Бара?

Този син на Силиконовата долина сега се завръща в Силиконовата долина, за да бъде близо до семейството си и да възвърне живота, който изостави, когато замина за Xiaomi, за да движи света след великия си речи.

Hugo Barra няма да се разграничи напълно от малкия си син Xiaomi Global, тъй като той ще продължи да бъде част от него като консултант, но ще напусне емблематичната си позиция, за да се възстанови живот, който изостави преди няколко години.

Хюго Бара се завръща в Съединените щати, за да възстанови живота, който е имал

Не знаем дали той най-накрая ще се върне директно в Google или какво ще прави в бъдеще, но можем да потвърдим, че той няма да отговаря за представянето бъдещият Xiaomi Mi6 с тези речи, които само той може да направи, някои речи, натоварени с технически подробности, а не хвалебствия за продуктите без никакъв смисъл, както правят изпълнителните директори на други компании.

Hugo Barra коментира, че е много щастлив да бъде част от Xiaomi Global като вицепрезидент, но коментира, че животът му там го е накарал да загуби много неща (като близостта със семейството си) и дори това се отрази на здравето му Сега той взе решение да се върне в Силициевата долина, за да наблюдава отстрани как Xiaomi продължава експанзията, която този ключов човек започна.

Изглежда ни интересно и не е пресилено, че когато Xiaomi официално стартира в САЩ, този велик Уго Бара ще може да рекламира своите продукти по-добре от всеки друг. Ще постигнат ли споразумение въпреки факта, че той не е оставил нищо написано в изявлението си?

Популярна тема