LineageOS може да бъде наличен след няколко часа

Съдържание:

LineageOS може да бъде наличен след няколко часа
LineageOS може да бъде наличен след няколко часа
Anonim

Последните слухове сочат, че LineageOS може да бъде наличен след няколко часа. Със сигурност знаете как Cyanogen се изключи, защото малко след това се появи нещо подобно, което LineageOS желае да продължи със същата работа.

Въпреки факта, че всичко това излезе наяве на 1 януари, нямахме данни до днес, 22 януари, в който чухме някои слухове, че LineageOS може да бъде налична след няколко часове Това съответства на факта, че преди дни първата неофициална версия на LineageOS беше предоставена на потребителис повече от 50.000 изтегляния до момента.

Cyanogen Mod 13 за Galaxy S6
Cyanogen Mod 13 за Galaxy S6

LineageOS (официална) може да бъде налична след няколко часа

Тези последни данни показват, че те ще пуснат нова версия, но този път ще бъде официална версия, стабилна и бърза версия, по-добра от пуснатата дни назад, че не е нищо повече от тест. Сега се надяваме, че след няколко часа ще пристигне окончателната версия, която е официална и съвместима с много смартфони, за да предложи повече възможности на потребителите. За потребителите на Marshmallow и Nougat, за да се възползват максимално от официалната система.

LineageOS е на път да пусне първата официална система

Ние сме толкова близо до получаването на тази първа официална система, че вече е активиран портал за изтегляне, който дори има списък със съвместими мобилни телефони, така че е добър знак. Освен това се смята, че това е предварителен списък и че ще бъде съвместим с много повече модели с течение на времето.

Но най-добрата част, или поне тази, която ми харесва най-много, е, че момчетата от LineageOS ще помогнат на потребителите повече от всякога, така че да не се притесняват толкова много за загуба на данни. Тоест, те ще предложат експериментални версии, за да могат да мигрират данни.

Това е добра новина, така че не се колебайте да останете на линия през следващите няколко часа. Ще ви държим в течение за всички промени, но наблюдавайте внимателно следващата страница за изтегляне.

Достъп до изтеглянията от тази връзка.

Популярна тема