Elephone S8: Слухове

Съдържание:

Elephone S8: Слухове
Elephone S8: Слухове
Anonim

Последните слухове (с включено изображение) показват, че Elephone е създал смартфон с Android, който има за цел да бъде конкурент на Xiaomi Mi Mix. Ясно е, че марката Elephone се разрасна много през последните години, толкова много, че сега щяхме да имаме нов Elephone S8 с дизайн без рамки Днес знаехме първите слухове за Elephone S8, който не ви позволи да загубите.

На това изображение можем да видим рендер на Elephone S8. Така че новият модел на момчетата от Elephone ще бъде както виждаме на следващото изображение. Както ни казаха момчетата от GizChina, това е първото изображение на Elephone S8 Не пропускайте рендера на следващата снимка, дори и да не изглежда много добре, ще бъде така:

elephone s8 съперник xiaomi mi микс
elephone s8 съперник xiaomi mi микс

Elephone S8: Слухове

Този Elephone S8 ще дойде много добре оборудван, със сигурност с функции, които няма да оставят никого безразличен. Също така скенер за пръстови отпечатъци Виждаме атрактивен дизайн, който много напомня на предишния модел, но сега бих заложил на екран без рамки, по-подобен на смартфона Xiaomi, който изглежда не, но той хареса съвсем, въпреки че изглежда повече като таблет.

Какво знаем за спецификациите на Elephone S8?

Elephone S8 може да се предлага с 6-инчов извит екран Вероятно резолюция 1920 x 1080, Full HD. Потенциално бихме могли да говорим за Mediatek Helio X27 на 2.6Hz с 4 GB RAM, най-вероятно, въпреки че кой знае дали може да дойде с 6 GB RAM. Какво да, максимум 128 GB място за съхранение. Много е. Това, което очакваме в областта на снимките, е терминал с двойна камера на гърба.

Ще дойде толкова добре оборудван, че по принцип няма да забележим никаква липса. Ясно е, че големите смартфони без рамки са на мода, това е, което Elephone S8 иска да постигне с новия си залог.

Какво ще кажете за мобилното стартиране? Elephone S8 няма дата на пусканев момента, но може да го имаме след няколко месеца. Истината е, че изглежда страхотно, да видим дали ще подобрят малко материалите и ще бъде страхотно.

Какво мислите за този Elephone S8?

Популярна тема