Пазете се от този банков троянски кон, който се появи на Android

Съдържание:

Пазете се от този банков троянски кон, който се появи на Android
Пазете се от този банков троянски кон, който се появи на Android
Anonim

Ако имаме достатъчно нещо на Android, това са троянски коне, така че трябва да ви предупредим да бъдете внимателни с този банков троянски кон, който се появи на Android Важно е да бъдете внимавайте, защото много потребители са открили троянски кон в интернет, който стана вирусен във форумите и има инструкции и всичко, така че всеки потребител да може да вземе APK и да постави този злонамерен код вътре в APK. Не изтегляйте APK поне докато това не премине към по-добър живот!!

няма нужда да инсталирате антивирус на android
няма нужда да инсталирате антивирус на android

Пазете се от този банков троянски кон, който се появи на Android

В Android зловреден софтуер винаги се спотайва, но най-лошото се случва, когато някое от злонамерените приложения стане публично достояние и излезе наяве. Защо? Защото ако APK е наличен, това означава, че всеки може да го изтегли и да инжектира зловреден код, способен да навреди на други потребители. Ето какво се случи с този зловреден софтуер, който е банков троян

Този злонамерен софтуер, който е публикуван в интернет, може да бъде вмъкнат в APK файлове и най-лошото е, че се разпространява като горски пожар в приложения на трети страни. Но ако искате да знаете за какъв злонамерен софтуер говорим, трябва да знаете, че той има името Android. BankBot.149.origin.

Android. BankBot.149.origin се разпространява с инструкции за потребителите (без много познания) да инжектират този вирус в приложения.

Но защо този зловреден софтуер е толкова силен? Тъй като може да получи администраторски права, вътре в смартфона със заразения APK. След като това се случи, той може да открадне данни от картата. Той се свързва във фонов режим със сървъри на трети страни и е в състояние да открадне информация за устройството.

Този троянски кон стана вирусен, защото се разпространи лесно в интернет, така че всеки може да го използва в APK файлове за хакване на други потребители и кражба на тяхната банкова информация. Доста е опасно.

Какво решение имаме в момента?

Решението включва да не се изтеглят приложения извън Play Store, тъй като сега, когато този зловреден софтуер циркулира наоколо с инструкции как да го поставите в APK, това е много важно които не изтеглят APK файлове и бъдете много внимателни. Между другото, в случай на инсталиране на APK файлове, избягвайте да използвате банкови приложения, в случай че някой иска да открадне вашите идентификационни данни за вход.

Ако попаднете в капана, решението е да направите твърдо нулиране.

Популярна тема