Камерата на Galaxy S8 не е изпъкнала

Съдържание:

Камерата на Galaxy S8 не е изпъкнала
Камерата на Galaxy S8 не е изпъкнала
Anonim

Изтекло изображение разкрива, че камерата на Galaxy S8 няма да стърчи отзад Един от недостатъците, който много потребители смятат за най-новия Galaxy S8 (други терминали също го имат), е, че камерата стърчи от телефона отзад, което може да е неудобно, досадно… но както виждаме на следващата снимка, изглежда, че това е значително намалено през годините.

Моделът от 2015 г., който е Galaxy S6, има 1,3 мм, но S7 от 2016 г. вече има 0,7 мм, сега през 2017 г. този Galaxy S8 ще има 0,0 мм, така че камерата да не стърчи нито милиметър отзад.

камерата на galaxy s8 не излиза
камерата на galaxy s8 не излиза

Камерата на Galaxy S8 не е изпъкнала

Добра новина за потребителите, които искат да купят новия Galaxy S8, защото беше потвърдено, че камерата няма да стърчи отзад, както видяхме на предишната снимка. Както знаем, въпреки че най-високите данни на Samsung са изтекли за тази година, те няма да бъдат представени на Mobile в Барселона, но ще отидат до март-април за неговото производство и пускане на пазара.

Искаме обаче да бъдем предпазливи и това може да е снимка, която е обработена с фотошоп, за да ни заблуди. Но като се има предвид колко е намален през последните години и че това е нещо, което никой не харесва много, е, те със сигурност ще го направят.

Какво очакваме от Galaxy S8?

Много интересен и красив дизайн, този път с по-голям екран, тъй като няма да има капацитивни бутони, избирайки технологията 3D Touch. По отношение на производителността очакваме най-доброто от най-доброто, най-новия процесор и най-новата камера. Със сигурност няма да има за какво да се оплачем на Samsung.

Но любопитното за тази 2017 г. е, че очакваме 2 версии на Galaxy S8. Едната версия ще се предлага с 5,1 инча, а другата с 6 инча. Това ни се струва много, тъй като винаги сме имали малък Galaxy S, така че можем да имаме 5,1/5,2 инча, а след това още един по-голям. Ще видим.

Какво очаквате от новия Galaxy S8?

Популярна тема