LG G6 ще има асистент от Amazon и Google

Съдържание:

LG G6 ще има асистент от Amazon и Google
LG G6 ще има асистент от Amazon и Google
Anonim

Последните слухове показват, че LG G6 ще има асистент от Amazon и Google. Всичко показва, че корейската фирма работи с Google и Amazon, за да донесе интелигентен асистент на LG G6, за който знаем, че ще бъде представен на Световния мобилен конгрес 2017 в Барселона следващия февруари-март.

Този нов флагман на LG, LG G6, ще бъде представен на 26 февруари в Барселона. Тези данни идват при нас от момчетата от Business Korea и те потвърждават, че LG G6 ще дойде с асистент от Amazon и Google, тъй като те са работили като екип.

lg-g6-заден филтър
lg-g6-заден филтър

LG G6 ще има Amazon и Google Assistant

Изглежда, че момчетата от LG си сътрудничат за пускането на нови часовници, знаем това от последното изтичане на LG Watch Sport и Watch Style. Тези интелигентни часовници могат да бъдат произведени до 9 февруари, но това не е единственото нещо, което LG планира, защото ще скоро ще имаме LG G6, за голямото събитие в Барселона.

Но последните слухове сочат, че LG G6 ще се предлага с Alexa естествено Това означава, че всяко устройство, базирано на LoT, може да се управлява с глас. Като някои уреди на LG, които бяха толкова успешни в миналото CES. Но това нямаше да свърши дотук, защото щяхме да имаме и интегриран асистент на Google, така че LG щеше да говори с тези 2 компании, за да даде на новия си флагман повече възможности.

Искаме Google Assistant за всички устройства с Android

Първо, имайте предвид, че всичко това са слухове. Знаеш какви са слуховете. И a отдавна очаквахме Google Assistant за всички устройства с Android и това може да е пробив.

Съвсем скоро, в Барселона, за това събитие Mobile World Congress 2017, ще се срещнем с него. Междувременно просто трябва да изчакаме, докато получим повече данни. Ще ви държим в течение за всичко, но ще бъде потвърдено Google Assistant за всички устройства с Android И че LG G6 ще работи за сътрудничество с Amazon и Google. Истината е, че не им остава много време. Ще видим какво ще стане.

Популярна тема