Семеен план на Google Play: Как работи

Съдържание:

Семеен план на Google Play: Как работи
Семеен план на Google Play: Как работи
Anonim

Отдавна искахме да споделим покупките от Play Store. Тоест, ако закупите приложение, член на семейството ви може да го използва. Това априори е много интересно, но знаете ли как работи? Страхотната новина, която имаме за вас е, че семейният план на Google Play вече е наличен в Испания Така че, ако искате да имате семеен план на Google Play,вече е възможно. Тази функция току-що се появи в магазина за приложения на Google.

След прекарано време в други страни, семейният план на Play Store най-накрая пристигна в Испания. С този семеен план 6 членове на семейството / приятели ще могат да споделят приложения, игри, филми и музика, така че ако един от членовете на вашето семейство купи приложение или игра, останалите ще бъдат можете да го изтеглите, без да плащате.

google play семейство1
google play семейство1

Семейният план на Google Play вече е наличен в Испания

Сега потребителите ще могат да споделят приложения между членовете на семейството си, което прави общо 6 членове. Но най-хубавото е, че не е нужно да са от семейството, тоест можете да ги споделите и с приятели, но максимум 6 човека. Ще можете да имате семеен план с членовете, които желаете.

Но как се прави това? За да се насладите на семейния план на Google Play, ще трябва да влезете в приложението Play Store и да въведете акаунт > Family Създайте семейна колекция (добавете семеен начин на плащане) и още 5 членове на семейството, като направите общо 6 познати.

Ако създадете групата, вие ще бъдете администратор. Ще трябва също да добавите семеен начин на плащане. И как да поканя хора? лесно. Просто ще трябва да изпратите своята покана чрез SMS или имейл Най-хубавото е, че поне засега Google не проверява дали лицето, което каните, наистина е роднина. Можете да добавите приятели, ако искате.

Запомнете, че можете да принадлежите само към семейна колекция

Да, можете да принадлежите само към семейна колекция Това е хората да купуват приложения и игри, защото в противен случай в крайна сметка тези, които губят, са разработчиците. В момента Google не потвърждава, че това е семейство, както ви казахме, само приятели, така че се възползвайте от факта, че е така завинаги.

Можете да опитате сега. Ако имате въпроси, оставете ни коментар.

Популярна тема