Ето как работи "Незабавна връзка", новият Google

Съдържание:

Ето как работи "Незабавна връзка", новият Google
Ето как работи "Незабавна връзка", новият Google
Anonim

Ясно е, че мобилната гореща точка на смартфона е много удобна, но е сложно да се конфигурира. До момента, когато пристига нова функция с Google Play Services 10.2 за улеснение, тази функция се нарича Instant Connection Не всеки ще се радва на това сега, но можете да опитате сами чрез APK.

Момчетата от Android Police ни информираха за новата функция, която се появи с последната актуализация на Google Play Services 10.2. Можете да видите тази функционалност на следното изображение:

google незабавно свързване
google незабавно свързване

„Незабавно свързване“, ново от Google

Незабавна връзка е новата функция на Google, на която вече можете да се насладите от вашия смартфон с Android. Устройствата с Android ще могат да се насладят на по-добра, по-стабилна интернет връзка, тъй като помага да останете онлайн, когато връзката прекъсне, чрез свързване на устройства.

Това означава, че ако устройство, сдвоено с друго, загуби връзка, то може да се свърже с друго устройство (без да конфигурира нищо), за да вземе тази свързаност. Тази връзка се създава чрез Bluetooth Целта, както ви казахме, е да избегнете липсата на интернет, дори ако загубите линията си, защото можете да се свържете с друго от вашите устройства, без да правите нищо в другия свят, без допълнителна конфигурация.

Тази връзка също ви дава допълнителна информация, като наличното ниво на батерията на другото устройство. Защото без това няма да можете да направите нищо. Тази функционалност е интересна за свързване на няколко устройства, като смартфон и таблет, или каквото намерите за добре.

Ще намерите тази функционалност в Play Services 10.2

Тази функционалност вече е налична в Play Services 10.2. Можете да го изпробвате сега, ако актуализирате до тази версия. Не забравяйте, че както всичко останало, то ще достигне до всички потребители по света по мащабиран начин. Можете да опитате късмета си, за да видите дали ще намерите тази нова функционалност, която ви показахме в предишните снимки.

От настройките, в менюто на Google, ще намерите „ Незабавна връзка“, какво е новото от Google.

Можете да опитате да инсталирате този APK или да изчакате актуализацията да се появи в Play Store.

Популярна тема