5 подаръка за фен на Clash Royale

Съдържание:

5 подаръка за фен на Clash Royale
5 подаръка за фен на Clash Royale
Anonim

Преди време ви разказахме за страхотния мърчандайзинг на Clash Royale, който не е официален, но който можете да намерите онлайн. Днес ще говорим за нещо по-дълбоко, за нищо повече и нищо по-малко от 5 подаръка за фен на Clash Royale Ако сте фен на най-новия хит на Supercell, трябва да откриете тези подаръци, защото ще можете да изненадате вашия приятел.

Има много хора, които наистина са пристрастени към Clash Royale. Така че, ако искате да изненадате този специален човек или приятел, защото го заслужават, ще можете да го направите по най-добрия възможен начин с тези 5 подаръка за фен на Clash Royale.

стоки за clash royale
стоки за clash royale

5 подаръка за фен на Clash Royale

Но кои са най-добрите подаръци за феновете на Clash Royale и Supercell? Вече пробвах много от тези подаръци и ги получих вкъщи, защото с това колко готина е играта и колко съм пристрастен, исках да имам тениска и тефтер, особено с едно от лицата (емотикони) на Clash Royale, които се появяват в битки.

  • Тениски Clash Royale. Както можете да видите на изображението по-горе, тениска Clash Royale е чудесен подарък за приятел. Можете да го направите сами във всеки магазин за тениски по поръчка. Просто се нуждаете от изображение на Clash Royale, което вашият приятел харесва, като любимата му карта и с прозрачен фон, така че да може да се отпечата без проблем върху тениска, а също така е важно да получите тази висококачествена снимка. Предишната тениска е доста готина, но можете да го направите със снимки на варварите, ледения магьосник и т.н. С каквото пожелаете!
тениска clash royale
тениска clash royale
  • Clash Royale Mobile Cases На главната снимка можете ясно да видите калъф за Samsung с изображение на Clash Royale. Също така ще можете да подарите на ваш приятел калъф със снимка на Clash Royale. Просто трябва да отидете на страница с персонализирани калъфи и да видите дали има такъв за смартфона на вашия приятел, след това да намерите снимка от Clash Royale, която той харесва и това е всичко. Това е още един страхотен подарък и ще има своята цена!
  • Снимков бележник на Clash Royale Наскоро персонализирах персонализиран бележник на страница, която позволява това в Интернет, и го взех на добра цена, около 7 евро, ако не е лоша памет. Просто трябва да изберете тип бележник, който харесвате, и добра снимка от Clash Royale, за да можете да персонализирате тази библиотека с любимата си карта от Clash Royale или емотикони от Clash, които се появяват в битки, което обичаме.
най-добрата захранваща банка за подаряване
най-добрата захранваща банка за подаряване
  • Захранваща батерия Clash Royale изразходва много батерия и не всички подаръци трябва да бъдат персонализирани. Друг подарък, който също изглежда страхотно, е захранваща банка, която можете да закупите от всеки магазин за електроника или от самия Amazon. Няма да се налага да си усложнявате живота толкова много, а след 1-2 дни си го имате у дома. Вече знаете, че персонализираните подаръци отнемат повече време, за да пристигнат у дома ви, така че трябва да ги поръчате поне седмица предварително.
  • Карта в Play Store Въпреки че може да изглежда като скучен подарък, не вярвайте, защото с карта в Play Store с малко баланс, вашият приятел, който играе Clash Royale, ще Той ще бъде супер щастлив, защото ще може да купува скъпоценни камъни и монети, за да вдигне нивото на много карти или да си купи карта в магазина. За да ви дам представа, с около 15 евро можете да си купите легендарно, ако излезе в магазина, така че това е „перфектният баланс“. Помислете за това, това не е скучен подарък, страхотен е за фен.
Юбилеен Play Store
Юбилеен Play Store

Надяваме се, че сте харесали тези 5 подаръка за фен на Clash Royale Можете да видите, че ще намерите всякакви персонализирани подаръци, фокусирани специално върху Clash Royale и други, които трябва вижте, но те предлагат по-широка гама от възможности. Можете да получите тези подаръци за по-малко от 20 евро всеки. Най-скъпа е тениската, но зависи в кой магазин отивате.

Без съмнение тениската е един от най-добрите подаръци (но не забравяйте да изберете правилния размер). Друг вариант е случаят, въпреки че можете да го използвате само докато използвате този мобилен телефон. Бележникът винаги е полезен (но със сигурност ви кара да се притеснявате да го използвате). Така че каквото и да изберете, със сигурност сте прави. Ако искате бърз подарък, картата на Play Store или power bank е най-добрият подарък.

Кой от тези 5 подаръка за фен на Clash Royale ви харесва най-много?

Популярна тема