SpinMe, будилникът, който ви принуждава да станете от леглото

Съдържание:

SpinMe, будилникът, който ви принуждава да станете от леглото
SpinMe, будилникът, който ви принуждава да станете от леглото
Anonim

Обичаме да откриваме приложения. И един от най-новите е този SpinMe будилник за Android. С това приложение, което можете да изтеглите за вашия смартфон, никога повече няма да заспите, защото това е будилник, който ви принуждава да станете от леглото.

Можете да получите представа какво представлява това приложение от следното изображение. Не се губи! В тази статия искаме да откриете s SpinMe, будилника, който ви принуждава да станете от леглото. Освен това ще можете да изтеглите това приложение за Android безплатно.

завърти ми будилник
завърти ми будилник

SpinMe, будилникът, който ви принуждава да станете от леглото

Ако не искате да имате будилник, сега ще можете да имате всичко с приложение за Android. Ако обичате да ставате, ще трябва да го завършите по най-добрия начин, с SpinMe Alarm Clock. Това е страхотно приложение, което ще ви принуди незабавно да станете от леглото.

Но какво е толкова специалното в други приложения, които очевидно правят същото? Че този будилник ще ви принуди да станете, защото единственият начин да изключите алармата е да станете от леглото и физически да се обърнете, докато спре Така че, ако сте един от онези, които понякога се събуждат със замаяност и главоболие, не е за вас, защото ще трябва физически да се обърнете, за да спрете алармата.

Най-добрата част е, че не можеш да изневеряваш… нали? Няма да ви давам улики, ще трябва да сте много изобретателни, за да премахнете тази аларма. Така че със сигурност ще се събудите и ще станете от леглото. Без съмнение най-добрата формула за мързеливите, защото сега не просто ще се събудите, но и ще станете от леглото

Изтеглете SpinMe Alarm за Android

Не се колебайте да изтеглете сега SpinMe Alarm за Android, будилник, който можете да имате на вашия смартфон безплатно, без да се налага да купувате физически такъв. Също така, този ви принуждава да се събудите. Това е сигурно.

Както казват самите момчета от приложението, „Ако SpinMe не може да ви вдигне, нищо няма да стане.“

Изтеглете го сега за Android от Play Store, безплатно и с оценка 3, 6:

Популярна тема