Как да говорите тайно във Facebook Messenger

Съдържание:

Как да говорите тайно във Facebook Messenger
Как да говорите тайно във Facebook Messenger
Anonim

Ако използвате Facebook Messenger редовно и искате да чатите, без да ви безпокоят, нека ви кажем как да говорите във Facebook Messenger, без да ви безпокоят, в нещо като призрачен режим. Ще можете да направите това с разширение за Chrome, което се нарича Ghost for chat Това приложение е предназначено за Facebook Messenger, така че ако използвате приложението за съобщения редовно, ще трябва да го пробвам.

Това разширение Ghost for chat за Chrome е безценно. Ще можете да премахнете всички разсейващи фактори. Можете да видите това разширение на следното изображение. Виждате, че това е много забавен призрак, който ще ви позволи да се концентрирате в чат.

Как да говорите във Facebook Messenger, без да бъдете обезпокоявани
Как да говорите във Facebook Messenger, без да бъдете обезпокоявани

Как да говорите във Facebook Messenger, без те да знаят, че сте онлайн

Ясно е, че винаги има разширения за всичко, защото това, за което ще ви говорим, е безценно. Всеки път, когато се свържем, за да говорим и те видят, че сме онлайн, те ни притесняват, но сега ще можете да чатите на спокойствие, без никой да ви безпокои.

Това, което прави това разширение, е да ни показва като офлайн, така че никой няма да види, че сме онлайн и така никой няма да се опитва да говори и да ни притеснява. С това разширение никой няма да говори с вас, ако не искате, защото няма да знае, че сте онлайн. Не е зле да опитате това разширение за Chrome, просто ще можете да използвате приложението Messenger от вашия компютър сами, без никой да разбере, че сте свързани и без да ви притесняват. Ще можете да разговаряте с когото пожелаете, като се появите офлайн в Messenger.

Това разширение предлага друга функция , то не позволява на другия контакт да знае дали сме прочели съобщението му. Така че позволява 2 x 1. Ще можете да бъдете защитени във всички аспекти.

Никой няма да ви види онлайн или да разбере, че сте прочели съобщенията си

Така че, ако искате да говорите тихо с когото искате и да избегнете разсейването, не мислете за това, имате нужда от това разширение. Защото със сигурност, когато станете зелени на Messenger, всичките ви приятели започват да говорят с вас. Сега никой няма да ви види онлайн или да разбере, че сте прочели съобщенията си

С Ghost за чат за Chrome можете сами да чатите в Messenger. Няма какво да губите, като го опитате.

Опитвали ли сте го? Какво си помислихте?

Популярна тема