Как да изключите известието за потребление на енергия на Huawei Mate 9

Съдържание:

Как да изключите известието за потребление на енергия на Huawei Mate 9
Как да изключите известието за потребление на енергия на Huawei Mate 9
Anonim

Днес искаме да ви кажем как да деактивирате известието за интензивно потребление на енергия на Huawei Mate 9 Ако имате този терминал, може да имате нужда от това, което ще кажем ти. Особено ако искате да играете с тази функция на известие за високо потребление на енергия на вашия Huawei с EMUI 5.0, базиран на Nougat, която е версията, която добавя тази функция.

Тази функционалност не се губи, защото позволява на потребителите да бъдат уведомявани за приложения, които използват прекомерна консумация на батерия във фонов режим Но много потребители са малко уморени да виждат това известие който се появява през цялото време, говорейки за тази прекомерна консумация на батерия, което казва на приложенията, че трябва да бъдат затворени.

деактивирайте известието за захранване huawei mate 9
деактивирайте известието за захранване huawei mate 9

Как да изключите известието за високо потребление на енергия на Huawei Mate 9

Ако предпочитате да премахнете напълно това известие за захранване (изключете го) във вашия Huawei Mate 9, това са стъпките, които трябва да следвате, много е лесно и можете направи го бързо. Ето стъпките, които трябва да следвате:

  • Настройки.
  • Батерия.
  • Икона за настройки.
  • Изключване на подканата с интензивно захранване.

Ако изключите тази опция (както можете да видите на предишното изображение) на Енергоемко подканяне, вие няма не трябва да се тревожите за тези известия, предупреждаващи за прекомерна консумация на енергия. Това изображение беше споделено с нас от момчетата от Android Authority, тъй като нямаме Huawei Mate 9 у дома, за да го тестваме, така че е възможно това име да се промени на испански, но виждате в прозореца къде се намира (лесно е да се намери).

Поради опцията за батерия, тъй като имате EMUI 5.0 и Android Nougat, можете да намерите тази опция, както и други опции в батерията, така че смартфонът ви да издържа много по-дълго батерия.

Важно е да вземете предвид техните препоръки

Тази опция ще можете да активирате или деактивирате, както предпочитате. Препоръчвам ви да го активирате, но ако сте уморени от толкова много предупреждения и искате да деактивирате Енергоемки подкана в Huawei Mate 9, разбирам, че ще го направите. Никак не е лошо. Тъй като от Настройки > Батерия, вие също ще можете да сте наясно с тази информация, само без известия, виждайки я сами.

Надяваме се, че сме ви помогнали!! Не забравяйте, че ако имате съмнения, можете да ни оставите коментар.

Популярна тема