Таблет Nokia със Snapdragon 835 за 2017 г

Съдържание:

Таблет Nokia със Snapdragon 835 за 2017 г
Таблет Nokia със Snapdragon 835 за 2017 г
Anonim

Хората от Nokia ни взривиха тази година, първо с пускането на много евтин смартфон, и второ, с този таблет Nokia със Snapdragon 835 Впечатляващ залог за стойност- цена (поне това предполагат слуховете), защото въпреки че не знаем цената му, може да е толкова евтин в сравнение с мобилния телефон, който пуснаха.

Спецификациите на новия таблет Nokia за 2017 вече ги знаем. Вие не можете да го пропуснете!! Наистина сме изправени пред доста интересно устройство, от което не очаквах много, но това, което е ясно е, че тази година Nokia са сложили батериите. Добри устройства и добри цени.

Nokia N1 с Android
Nokia N1 с Android

Таблет Nokia със Snapdragon 835

Както ни казаха момчетата от Xiaomi Today, последните слухове сочат, че компанията Nokia работи върху пускането на таблет с Android Изглежда, че не само ще залагат на смартфони, но те също биха направили скок към пазара на таблети, така че това е много добра новина, която ни идва от компанията.

Може би си спомняте, когато ви казахме преди време, че неизвестен таблет се появи в GeekBench с името на Nokia, една от силните му страни е, че идва с Snapdragon 835 .

Спецификациите на таблета Nokia 2017 са страхотни

Но последните слухове, оставете ни таблица със следните спецификации за таблета Nokia

  • 8,4-инчов екран.
  • 2K резолюция.
  • Snapdragon 835.
  • 4 GB RAM на 2,2 GHz.
  • 64 GB вътрешна памет.
  • Android 7.0 Nougat.
  • 12 MP + 4K задна камера.
  • 12 MP 4K предна камера.

Новият таблет Nokia е впечатляващ, защото е много завършен, можете да видите всички функции, с които разполага, защото говорим за 8,4-инчов екран и 2k резолюция (във вестника пише 18,4 инча, но е невъзможно, трябва да е грешка и в действителност са имали предвид 8,4 инча). Това, което също имаме, е допълнителна мощност с Snapdragon 835 и 4 GB RAM и 64 GB място за съхранение

Ще можем да правим невероятни снимки и да записваме невероятни видеоклипове с 12 MP камери за задната и предната част. Нито Nougat може да липсва сред характеристиките. За останалото имаме WiFi, 4G LTE, NFC и GPS.

Какво мислите за този таблет? Очаквахте ли повече?

Популярна тема