Huawei P10: Рендиране и слухове

Съдържание:

Huawei P10: Рендиране и слухове
Huawei P10: Рендиране и слухове
Anonim

Ако харесвате мобилната марка Huawei, тази новина ще ви хареса, защото току-що научихме, че е изтекъл нов извит Huawei P10 , който е безценен. Знаем някои подробности за този смартфон, които ще ви разкажем в цялата статия, но преди всичко изтече рендер на Huawei P10, който особено харесахме.

Можете да видите сами на следното изображение. Въпреки че друг рендер на Huawei P10 вече беше изтекъл преди много време, което ни остави същия резултат. Терминал със страхотен дизайн, който сочи към висок клас, както ще ви покажем по-долу в подробностите за терминала на Huawei.

huawei p10
huawei p10

Изтече нов Huawei P10

Както ни казват момчетата от HDBlog.it, рендер на Huawei P10 е изтекъл, което ни оставя с много добри чувства, защото можем да видим терминал с интересен дизайн, който сочи към върха на гамата. Обичаме тази серия от мобилни телефони Huawei и не изглежда, че изобщо ще бъдат изоставени.

Какво ще кажете за характеристиките му? Изглежда, че ще имаме сензор за пръстови отпечатъци на гърба, така че всичко показва, че бутонът за начало няма да има функцията за четене. Очакваме двойна камера на гърба с Leica, нещо грандиозно и разбира се, че идва с Android 7.0 Nougat как би могло да бъде иначе.

Навлизайки по-дълбоко в спецификациите, очакваме 64-битов осемядрен процесор Kirin 960 с 4 GB или 6 GB RAM. Що се отнася до дисплея, очакваме панел с Quad HD резолюция (2560 x 1440) за двете мобилни устройства. Този терминал изобщо не изглежда зле!

Друго любопитство, което особено харесваме, е, че също така разбрахме, че ще идва с Alexa, който е виртуалният асистент на Amazon, който вече видяхме в Amazon Echo и други терминали.

Какво ще кажете за представянето на Huawei P10?

Последните слухове показват, че лансирането на Huawei P10 ще се състои между март и април. Същото и за Huawei P10 Plus. Мобилни устройства, които ще ни предложат добра поддръжка за виртуалната реалност DayDream на Google. Цените са неизвестни, но няма да са евтини.

Какво очаквате от този P10?

Популярна тема