5 причини, поради които Pokémon GO е по-добър от Super Mario Run

Съдържание:

5 причини, поради които Pokémon GO е по-добър от Super Mario Run
5 причини, поради които Pokémon GO е по-добър от Super Mario Run
Anonim

След месеци игра на Pokémon GO и времето, в което играехме Super Mario Run (от пускането му на iOS), бих се осмелил да ви дам тези 5 причини, поради които Super Mario Run печели да не бъде толкова успешен като Pokémon GO (на Android) Искам да изясня, че това е случаят с Android, защото Super Mario Run ще пристигне твърде късно за Android, много по-късно, отколкото за iOS, тъй като Вие вече знаете. Можете да разберете кога Super Mario Run ще се появи в Android от тази статия.

Ние, които сме пробвали и двете игри, искаме да ви дадем причините, поради които Super Mario Run няма да бъде толкова успешен, колкото Pokémon GO на Android.

special-pikachu-pokemon-go
special-pikachu-pokemon-go

5 причини, поради които Super Mario Run няма да бъде толкова успешен, колкото Pokémon GO (на Android)

Ясно е, че въпреки че Super Mario Run е страхотна игра, проблемът няма нищо общо с играта, а е, че големият успех не може да дойде с толкова много месеци закъснение… особено ако става въпрос за игра, която свършва, която има край, защото въпреки че има примери за успехи, които са дошли в iOS преди и в крайна сметка са триумфирали и на Android, най-забележителният е Clash Royale, но е различен, тъй като е „безкраен“. Докато много играчи на Super Mario Run на iOS вече са го завършили

1- Pokémon GO няма край

Това е малко относително, защото е ясно, че можем да обмислим края на Pokémon GO, когато хванете всички покемони или достигнете максималното ниво. Все пак е различно, защото за да го постигнете трябва да отделите много време и дори да пътувате. Но завърших Super Mario Run, играейки на iPhone,и без да отделям твърде много време за това. Хайде, що се отнася до Android, вече няма да намирам играта за смешна, освен ако не добавят още неща.

За да ви дам представа, сега ми остават само състезанията…защото след като преминете 4000 жаби, не можете да отключите повече дъгови мостове (а има 5). Единственото нещо, което остава да направите, след като приключите, е да продължите да се състезавате.

  • Super Mario Run завършва супер бързо. Както ви казахме, това е основният му недостатък. В крайна сметка го играх от iPhone, хайде, що се отнася до Android, няма да го купувам повече, защото вече го пробвах и завърших.

2- Nintendo каза, че може да не разшири Super Mario

Ако това е вярно, това е лудост… защото играта ще е завършена от почти всички потребители на iOS. Хайде, ще дадете 10 евро и след седмица почти ще ги имате, ако играете. Pokémon GO изглежда като по-дългосрочна игра Повече тип Clash Royale, по-безкраен, докато Super Mario Run свърши, особено ако Nintendo потвърди, че няма да разширява повече играта.

3- Цената от 10 евро за игра

Въпреки че сме плащали за игри през целия си живот, покупката в приложението (която не е задължителна) не е същото като директна покупка на сила, за да получите играта. Цената от 10 евро е доста скъпа, особено за потребители, които вече са го пробвали на iOS и са го завършили, като мен. Бих купил играта отново, ако беше безкрайна, като Clash Royale, но ако няма да има повече, няма смисъл.

pokemon-go-apple-часовник
pokemon-go-apple-часовник

4- Pokémon GO, съвместим със смарт часовници

Има много шум около тази новина, защото Pokémon GO идва в смарт часовници, като Apple Watch, но ще дойде и в други смарт часовници, работещи с Android Wear или поне се надяваме. Това прави играта по-желана и привлекателна, давайки повече възможности.

Наистина би било интересно, ако добавиха Super Mario Run тръбопровод „мини“, по-малъкза игра от часовника (вече има някои от този стил и те могат да бъдат изиграно перфектно).

5- Магазинът на Super Mario Run оставя много да се желае

Друго нещо, което не ни хареса, е, че идва момент, когато не можете да отключите повече елементи. Липсват ми специални елементи. Или коледна кампания като Pokémon GO Със сигурност това ви липсва. Може би защото все още не е пуснат за Android и искат да вървят малко по малко, но ви казвам, изглежда, че играта свършва бързо… и че магазинът оставя много да се желае с уважение към други игри.

Ето нашите 5 причини, поради които Super Mario Run няма да бъде толкова успешен, колкото Pokémon GO (на Android). Искаме да подчертаем особено на Android поради първата причина, че за съжаление играта свършва бързо. По-бързо, отколкото бихме искали.

Какво мислите? Повече фен ли сте на Super Mario Run?

Популярна тема