Вземете Bluboo Dual само за $9,99 (ограничена оферта)

Съдържание:

Вземете Bluboo Dual само за $9,99 (ограничена оферта)
Вземете Bluboo Dual само за $9,99 (ограничена оферта)
Anonim

Не, не е шега и не е подарък. GearBest ще продава 5 Bluboo Dual всяка сутрин само за 9,99 долара, което е около 9 евро. Искаме да обясним как трябва да получите Bluboo Dual за тази цена, но първо искаме да ви представим този прекрасен терминал на GearBest, който можете да вземете у дома на цена близо до 95 евро, ако не могат да купят една от тези 5 единици.

Ако искате да вземете един от тези Bluboo Dual със себе си, щракнете тук, но първо продължете и вижте какъв е телефонът и защо трябва да го вземете у дома.

Bluboo Dual само за 9 долара
Bluboo Dual само за 9 долара

Какво трябва Bluboo Dual, за да бъде страхотен мобилен телефон?

Телефонът разполага с честен китайски среден клас хардуер, но това няма да му попречи да се наслаждава на страхотна ежедневна производителност и да е подходящ за всеки базов – среден потребител на Android.

  • 5,5-инчов екран с FullHD резолюция.
  • Четириядрен процесор MediaTek MTK6737 @ 1,5 GHz.
  • 2GB RAM.
  • 16GB ROM.
  • 13 + 2 MP задна камера за прилагане на ефекти на дълбочина, с AF и светкавица.
  • 5 MP предна камера, интерполирана до 8 MP.
  • Bluetooth 4.0, Dual-SIM, GPS и 4G LTE с честотна лента 800 MHz.
  • 3000 mAh батерия.

В допълнение към честния си хардуер, той е проектиран с метален цялостен дизайн и е един от най-евтините телефони с двойна камера на пазара, телефон, който позволява да се насладим на ефекти от усъвършенствани подходи за много малко пари, нещо, което обикновено се предлага от най-високата гама на Android и iPhone 7 Plus.

bluboo-двойно стартиране
bluboo-двойно стартиране

Как да вземете Bluboo Dual само за $9,99?

GearBest ще продава всяка сутрин, в 9:00 UTC (10:00 в Испания) 5 Bluboo Dual на тази цена. Промоцията ще продължи на 18, 19, 20 и 21 януари 2017 г.

Да, всичко, което трябва да направите, за да получите Bluboo Dual на тази цена, е да въведете следната връзка няколко минути преди този час и да се опитате да го купите възможно най-скоро. Само 5 ще се продават всяка сутрин и ако вземете един от тях, ще получите нов мобилен телефон на смешна цена, 9 евро за мобилен телефон с двойна камера.

[vc_button »Bluboo Edge за $9,99» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?g2pg»] title=

Популярна тема