Google Play не поддържа приложения за хазарт

Съдържание:

Google Play не поддържа приложения за хазарт
Google Play не поддържа приложения за хазарт
Anonim

Много хора се чудят защо Apple App Store има приложения, които позволяват хазарт, а Google Play не Е, това е случаят, когато искаме да изтеглим приложение като 888 Poker, TuLotero или обикновено приложение за залагане като BetFair или Bet365 трябва да прибегнем до инсталиране на официалния APK от уебсайта на услугата.

В Apple това не се случва така и за щастие, защото по този начин никой потребител на Apple не може да залага, освен ако не е имал джейлбрейк, а това не е толкова често срещано в iOS. Да, има много хора, които са прекъснати, но по-голямата част не са, защото това прави техния iPhone много по-малко защитен. Сега Google Play забрани онлайн хазарта за повече от 3 години (печелене на пари със залагания и всякакви инвестиции) и това означава, че няма нито едно приложение, което да ви позволява да залагате.

Google Play
Google Play

Google Play не поддържа приложения за хазарт

Това означава, че дори да трябва да активирате Неизвестни източници или Неизвестни източници, за да изтегляте приложения за хазарт, това не означава, че те са безопасни. Google просто не иска приложения за хазарт в Google Play и големите услуги са принудени да ви предложат приложението по алтернативния метод.

Когато изтегляте приложение за залагане правете го само от официалната му страница и никога от алтернативни пазари. Това е съвет за безопасност. Приложения като TuLotero, Bet365 или подобни приложения обикновено са безопасни, но е най-добре да вземете APK от официалния уебсайт.

Защо? Няма причина

В Apple приложения от този тип са разрешени, стига да са безплатни и услугата официално работи в държавата, в която е стартирано приложението. Това означава, че приложението трябва да е безплатно (за изтегляне) и също трябва да се облага с данък в държавата, в която е стартирано.

Google Play е много по-драстичен, но истината е, че потребителите на Android могат лесно да инсталират тези приложения, без да са root или без да хакнат мобилния си телефон, ако са били както в Apple вероятно са били разрешени. Има приложения като TuLotero, които ни позволяват да получим 1 безплатно евро, ако ги изпробваме, те са наистина полезни.

Това, което ще видим, са приложения, които ни позволяват да се консултираме с резултатите, но не и приложения, които ни позволяват да залагаме, ето защо има олекотени приложения на приложенията, които наистина ни позволяват за да поемете пълния контрол.

Популярна тема