Награди Сандък на клана Clash Royale

Съдържание:

Награди Сандък на клана Clash Royale
Награди Сандък на клана Clash Royale
Anonim

Тази седмица сандъкът на клана Clash Royale се завръща Особено харесваме това събитие, защото в замяна можете да получите много карти и без да се налага да работите твърде много, т.к. това е събитие за игра между всички членове на клана. Тоест, дори да направите повече или по-малко, ще получите същото, за справедливост, опитайте се да вземете няколко крони на ден, поне 10 (или според изискванията на вашия клан).

Но какви награди имаме в сандъка на клана Clash Royale? Всички награди, които можете да си представите, защото наградите ще се увеличават, докато напредвате в нивото на сандъка, а когато достигнете ниво 10/10, ще можете да го отворите. По това време ще имате максималната награда.

chest-clash-clash-royale
chest-clash-clash-royale

Награди от сандъка на Clash Royale

С раклата на клана Clash Royale ще получите много награди Ако вашият клан достигне 10/10, ще получите максималната награда, която е да получите много специални и епоси, както и много монети Но вие ще можете да получите много нови карти в замяна. Да можете да получите много нови карти и да подобрите тези, които вече имате, защото с монетите със сигурност ще можете да повишите нивото на някои от картите.

Трябва да играете в сандъка на клана Clash Royale да или да, защото никога не губите, а само печелите. Изискването е да си сътрудничите с вашите спътници, за да получавате все повече и повече награди. Ще трябва да си сътрудничите само с короните, които печелите от игрите, които ще се натрупват като трофеи на клана.

Какво получих в последните кланови сандъци?

В момента никога не съм получавал легендарен. Истината е, че може да се случи, защото те могат да излязат във всеки сандък… обаче не е нужно да го играете непременно, но вероятността да излезе е много малка. Какво да, можете да се насладите на много специални и епоси, както и на много монети Разбира се, че си струва да играете! Получих много елитни армейски карти на варвари и скелети в последната, но най-много ме компенсират монетите.

Запомнете, че този сандък на клана се появява на всеки 2 седмици. Все още имате време да го играете във вашия клан!!

Какво ти се случи?

Популярна тема