Черната рамка на екрана на телефони Xiaomi: Ще изчезне

Съдържание:

Черната рамка на екрана на телефони Xiaomi: Ще изчезне
Черната рамка на екрана на телефони Xiaomi: Ще изчезне
Anonim

Xiaomi е страхотна марка, произвежда качествени мобилни телефони, мобилни телефони, които не се отказват, софтуер, който може да ви накара да се влюбите и устройства с много високо съотношение качество/цена. Да, прави всичко това добре, но има едно нещо, което намираме за ужасно в тази марка и което днес ще коментираме, със сигурност не сме единствените.

Xiaomi прави екрани с ужасни черни граници. Да, няма значение дали купувате най-добрия мобилен телефон, който Xiaomi предлага на пазара, след като го включите, особено ако имате бял мобилен телефон, разбирате, че екранът на мобилния телефон има ужасна черна рамка около него. Това се случва в Xiaomi Mi5s, в Xiaomi Mi5, в Xiaomi RedMi 4 и дори в страхотния Xiaomi Mi Mix. Да, точно така, Xiaomi използва черните граници на екраните поради ключова причина

xiaomi-mi-max-ревю
xiaomi-mi-max-ревю

Знаете ли защо има черна рамка на екрана на Xiaomi?

Когато телефонът е изключен и екранът е черен, изглежда много по-голям отколкото е в действителност и не е само това, освен това изглежда, че заема повече от предната част отколкото краищата при изключен екран дава усещането, че екранът достига до краищата.

Да, телефоните с по-малко рамки обикновено са телефони с по-високо качество и Xiaomi използва този трик, за да изглежда така, сякаш техните телефони имат по-малка рамка, отколкото в действителност. Когато е изключен, изглежда така и всъщност изключените Xiaomi изглеждат наистина добре, но въпреки че не ни притеснява, не харесваме ръбовете, не ги харесваме.

Xiaomi черни ръбове
Xiaomi черни ръбове

Как Xiaomi ще коригира черните граници?

Е, изглежда, че е разбрал, че потребителите не го харесват и вместо сглоби някои черни граници от мляко, които на черните телефони се крият много добре, ще използва конвенционални граници и скосяването ще бъде малко по-високо.

Това е, той ще направи това, което правят другите марки и без трикове, така че телефонът да има рамката, която всъщност има Ето как изглежда в последните изтичания на марката, но се надяваме, че нейният производствен процес се подобрява достатъчно, за да можем да ги елиминираме „законно“. Във всеки случай, ние ви обичаме Xiaomi, вие сте марката, която направи възможно милиони потребители да преминат от използването на лош мобилен телефон за 200 евро до краставица за същите пари.

Промяната е такава, че новият Xiaomi RedMi 4, който се произвежда, вече използва по-голяма рамка и същия екран, можем да прочетем това чрез GSM Arena. йени

Популярна тема