Как да принудите актуализация до Android Nougat

Съдържание:

Как да принудите актуализация до Android Nougat
Как да принудите актуализация до Android Nougat
Anonim

Винаги е било известно, че е възможно да се принудят актуализациите на Android, така че днес искам да ви кажа някои тайни, за да знаете как да принудите актуализацията до Android Nougat. Истината е, че няма мистерия. Актуализирането рано или късно зависи от много фактори. Един от ключовите фактори е производителят и след това държавата, въпреки че в някои случаи операторът също може да има влияние. Но какво е това, за да принудите актуализацията? Просто накарайте мобилния си телефон да се актуализира до Nouga по-скоро t.

Винаги сме ви казвали как да принудите актуализацията до Lollipop и как да принудите актуализацията до Marshmallow, сега ще видим нещо подобно, но в случая с Android 7.1 Nougat, новата версия на Android, която много потребители сега се наслаждават.

nougat-7-1-1-sony-xperia
nougat-7-1-1-sony-xperia

Как да принудите актуализация до Android Nougat

От една страна е хубаво да се наслаждавате на Android 7.1 Nougat, но от друга е почти по-добре да изчакате. Това е така, защото Android Nougat не е 100% стабилен, без значение колко Google иска да ни продаде, че е така. Прекара месеци и месеци в тестване и все още дава много грешки, особено за потребители, които имат Nexus. Толкова много, че сега батерията издържа много по-малко на мобилните им телефони и дори се изключват на 20%.

Но ако искате да се насладите на сигурността, която предлага, и новите функции, със сигурност ще искате да знаете как да принудите да актуализирате до Android Nougat.

Това са стъпките, които трябва да следвате, за да принудите актуализацията до Android Nougat.

  • Уверете се, че вашият смартфон е в списъка с телефони, които се актуализират до Nougat. Можете също да проверите списъка с телефони, които няма да се актуализират официално до Nougat. Разликата е, че първият ще получи OTA, автоматичната актуализация, докато вторият ще трябва да инсталира персонализиран ROM, добре програмиран, проектиран и добре поддържан, който в зависимост от мобилния телефон, който имате, може да бъде повече или по-малко лесен за получаване..
  • Ако OTA за вашия смартфон е пуснат, това означава, че Android Nougat ще пристигне всеки момент, това е моментът, когато трябва да принудите актуализацията. За да направите това, уверете се, че вашият мобилен телефон има достатъчно батерия, повече от 70%, и е свързан чрез Wi-Fi. Въведете Настройки > Телефонна информация > Системни актуализации Натиснете няколко пъти, за да видите дали има налична актуализация, ако не намерете рестартирайте и въведете отново En, може изглежда по този начин.

Този трик е стар и е любопитно, че е работил в много случаи, особено когато е на път да го направи, защото някак си го наричаме, ние го насилваме. Можете да го използвате повторно, дори ако имате друга версия на Android, така че не се притеснявайте, ще работи по същия начин за вас. Това, което искаме е да актуализирате.

Просто влезте в System Updates и натиснете много пъти

Ако знаете, че телефонът ви скоро ще получи Nougat и натиснете няколко пъти върху търсенето за актуализации и дори рестартиране имате по-голям шанс да излезе преди., че изведнъж виждате „ налична системна актуализация“. Случвало се е на много потребители, дори ми се е случвало много пъти неволно да правя уроци… че имах актуализации и не го знаех, особено корекции за сигурност, които се пускат всеки месец в някои терминали.

В много случаи ще откриете, че сте имали актуализация, която ви е чакала дълго време, но не сте я виждали. С други думи, може да се случи да имате чакаща актуализация, но мобилният телефон да не ви е уведомил, така че ще можете да знаете, че имате готова актуализация само ако влезете в този раздел. Влезте сега, за да го проверите!!

Ако мобилният ви телефон няма да получи Nougat OTA, другата опция е персонализиран ROM

Ако телефонът ви никога няма да получи Nougat OTA, просто рутирайте телефона си и поставете Nougat ROM В началото не е лесно да намерите добър Android Nougat ROM за всички устройства, но вече сме виждали някои, които работят много добре. Без да продължаваме по-нататък, преди няколко дни ви казахме как да инсталирате Nougat на Galaxy S5, един от най-популярните мобилни телефони, който вече има своята доза Android 7.0.

oukitel-актуализация-нуга
oukitel-актуализация-нуга

Но ако имате друг смартфон, не забравяйте, че в нашия раздел с уроци ще намерите как да инсталирате Nougat за всеки тип устройство. Просто трябва да опитате ROM, който е 100% надежден и добър, надежден, добре тестван, тестван и възможно най-без грешки. Препоръчвам ви, ако искате това , да разгледате XDA Developers

С тези опции можете да актуализирате принудително до Nougat от вашия Android Ако телефонът ви има способността да получи Android Nougat 7.0 или 7.1 рано или късно, е по-лесно, защото не няма да се налага да руутвате или да правите нещо от това на вашия терминал, просто принудете актуализацията от настройките.

Надяваме се, че ви е било полезно!! Имате съмнения? Успяхте ли да надстроите принудително до Nougat?

Популярна тема