3 причини да надстроите до Nougat и 2 не

Съдържание:

3 причини да надстроите до Nougat и 2 не
3 причини да надстроите до Nougat и 2 не
Anonim

Тестваме Android Nougat от стартирането му, така че сме най-обективни, когато трябва да ви кажем кое е добро и кое лошо за новата или не толкова новата операционна система на Google, Android 7.0, Android 7.1 и Android 7.1.1 Ясно е, че през тези месеци получи много критики за някои проблеми, които ще видим по-късно.

Така че не пропускайте нашите 3 причини да надстроите до Nougat и 2 причини да не надстроите. Надяваме се да ви изненадаме!

android-нуга
android-нуга

3 причини да надстроите до Nougat и 2 причини да не

Причини да надстроите до Nougat

  • Изключителност Въпреки че проблемите с фрагментацията на Android не са елиминирани, ясно е, че да бъдеш актуален е нещо изключително. Точно сега, с колко нисък е пазарният дял на Nougat, това е много ексклузивна операция, защото не всеки я има, само няколко.
  • Сигурност. Актуализирането е синоним на сигурност. Важно е винаги да актуализирате до най-новата налична версия на операционната система за сигурността, която предлага, тъй като тя винаги защитава срещу най-новите уязвимости и корекции по-добре, важно е да го направите.
  • Нови функции. Друго голямо предимство и причина да надстроите до Nougat е да се насладите на новите функции на Nougat.

Причини да не надграждате до Nougat

  • Кажете сбогом на батерията / мобилният телефон се изключва Проблемите с батерията на Nexus 6P са непоносими, но са открити и на други телефони, които са надстроени до Nougat. Nougat дойде да подобри батерията, но проблемите с батерията случайно се увеличиха. Надяваме се, че рано или късно ще бъде решен. Най-неприятното е, че мобилният телефон се изключва на 20%, защото батерията се управлява зле и изведнъж, ако го използвате много с 20%, може да се изключи. йени
  • Проблеми с Bluetooth. Преди няколко дни ви разказахме за проблемите с bluetooth в Nexus 5X и Nexus 6P, извлечени от Nougat. Те ви засягат, особено ако имате нещо синхронизирано и го използвате редовно.

В момента имам Android Nougat, защото като имам Pure Android и Nexus, нормалното нещо е да се актуализира, защото затова купихме този тип смартфон, въпреки че Google малко ни изостави, откакто стана елитарен. Но това е реалността, с Nougat (в момента) ще имате проблеми, но също така ще се насладите на новите функции и допълнителна сигурност.

Какво избирате?

Популярна тема