Sony Xperia Z5 започва да се актуализира до Android 7.0 Nougat

Съдържание:

Sony Xperia Z5 започва да се актуализира до Android 7.0 Nougat
Sony Xperia Z5 започва да се актуализира до Android 7.0 Nougat
Anonim

Добра новина, защото Xperia Z5 започва да се актуализира до Android 7.0 Nougat! Вероятно знаете, че серията Xperia Z5 (Z5, Z5 Compact и Z5 Premium) беше в списъка на Sony със смартфони, които ще надстроят до Nougat. Е, този ден дойде и Sony потвърди, че версията на Android 7.0 Nougat за тези Z5 е готова, така че актуализацията може да пристигне скоро.

Както може би знаете, Nougat е страхотен, защото е най-новата версия на Android с много нови функции и подобрения. Но в много устройства Nougat създава проблеми, особено батерията. Така че най-доброто нещо, което можете да направите, ако имате Z5, е да изчакате другите да се актуализират и когато се потвърди, че няма проблеми, актуализирайте.

nougat-7-1-1-sony-xperia
nougat-7-1-1-sony-xperia

Xperia Z5 започва да се актуализира до Android 7.0 Nougat

Както ни казаха момчетата от Android Police, късметлии са потребителите, които имат серията Xperia Z5 (Z5, Z5 compact и Z5 Premium), защото най-накрая ще получат OTA на Android 7.0 Nougat за тези устройства. Sony го обещаха и го усложниха. Тези потребители след няколко дни ще получат Nougat OTA, за да се насладят на всички новини. Нещо повече, OTA вече започна да се разпространява в Z5 и Z5 premium, така че всеки момент ще се появи във версията Z5 Compact.

Това, което също открихме е, че това е голямо изтегляне, което ще трябва да направите, за да се насладите на Nougat, защото говорим за 1, 2 GB Нормално е, защото е тежка актуализация. Тази актуализация съответства на проблем 32.3. A.0.372.

Скоро трябва да получите Nougat чрез OTA

Nougat вече се появи за Xperia Z5, Compact ще отнеме малко повече време, но най-много 2 седмици според нашите изчисления. Трябва да актуализирате след няколко дни или седмици. Тежък е, така че ви препоръчвам да имате достатъчно място, да сте на Wi-Fi и да имате батерия, за да надстроите.

Ако искате да се насладите на подобренията на Nougat, няма да ви се налага да чакате още дълго, OTA за Xperia Z5 е точно зад ъгъла. Не забравяйте да го проверите в Настройки > Информация за телефона > Проверете за актуализации.

Популярна тема