Leeco продава своите телефони и телевизори на Amazon

Съдържание:

Leeco продава своите телефони и телевизори на Amazon
Leeco продава своите телефони и телевизори на Amazon
Anonim

Има няколко марки телефони, които са обречени да умрат въпреки съпротивата им, просто трябва да говорите за BlackBerry или Alcatel, за да разберете какво имаме предвид. Китайската марка Leeco обаче, въпреки че е страхотна марка, не успя да се наложи на пазара и нейните мощни продукти не се продават толкова, колкото би трябвало.

Leeco е страхотна марка, която произвежда висококачествени устройства, устройства, които могат да се сравняват с пусканията на двете големи китайски компании, които не присъстват толкова на Запад, колкото ние бихме искали Xiaomi и Meizu. В допълнение към това можем да говорим за компании като Huawei, които присъстват на Запад и вече доминират пазарите на много страни с отличните си мобилни телефони. Leeco е обратното, висококачествена марка с твърде ниски продажби за своите продукти.

leeco-le-pro-3
leeco-le-pro-3

Leeco стартира, за да завладее Съединените щати и ще продава директно на Amazon.com

Сега Leeco реши да направи последния скок и да продава директно своите смартфони чрез Amazon.com. Да, в допълнение към телефоните на Leeco, той също ще продава своите смарт телевизори, висококачествени телевизори и много капацитети на наистина конкурентни цени.

Leeco го направи официално чрез Twitter и въпреки че в момента са достъпни само на Amazon.com, ние се надяваме, че ако всичко върви добре, Leeco ще продава и в Европа, вторият му потенциален пазар след превземането на американския пазар с високи постижения.

Какво ни предлага Leeco в новия магазин на Amazon?

Leeco не е пуснал в продажба целия си каталог, но предлага два от най-добрите си телефони, Leeco Le Pro 3 за около $399 и Leeco Le S3 за около $249.

Що се отнася до Leeco Smart TV, марката направи отстъпка от 100 долара и за двата модела, 43-инчов модел (449 долара), 55-инчов модел ($699) и 65-инчов модел ($1099).

Движението се стреми да разшири Leeco в Съединените щати и да направи неговите страхотни продукти печеливши. Остава да видим дали това е достатъчно или Leeco трябва да се разшири в Европа, за да получи повече продажби. Това, което знаем е, че европейският пазар винаги е последен поради високите си изисквания по отношение на технологиите и офанзивната си политика към чуждестранни компании.

Популярна тема