3-те ключа за провала на Nintendo Switch при стартирането му

Съдържание:

3-те ключа за провала на Nintendo Switch при стартирането му
3-те ключа за провала на Nintendo Switch при стартирането му
Anonim

Nintendo е компания, която предлага много да се говори на сцената на Android. Тази година Nintendo отекна благодарение на Pokémon Go и Super Mario Run, игра, която се провали на iOS и все още не е достигнала до Android.

Сега, без да подобрява тази ситуация, Nintendo ще пусне страхотния си продукт от 2017 г., Nintendo Switch Тази конзола вече е мъртва от пускането си на пазара и ако искате да знаете защо вие Ние броим 3-те ключа към неговия провал, видян от технологичен ентусиаст. Nintendo Switch е страхотен продукт и цената му е доста достъпна за пазара, всъщност може да се купи за около 319 евро.

купете nintendo switch
купете nintendo switch

3-те ключа към неговия провал, планирани за пускане

Има 3 неща, които от наша гледна точка ще накажат Nintendo от стартирането му и истината е, че те трябваше да помислят за това преди. Хората вече мислят за закупуване на Nintendo Switch, но не при стартирането му, а новия Nintendo Switch, който ще излезе през 2018 г., с по-добър дизайн, по-добра автономност и на цена от 249 евро, когато вече има каталог за игра

Липса на игри при стартиране

Това не може да се отрече, всички конзоли страдат от липса на каталог при стартиране, но истината е, че Nintendo няма добър каталог за датата на пускане: Zelda: Breath of the Wild, 1-2 Switch, Just Dance 2017 и Skylanders Imaginators не са достатъчни за пускане.

Бъдещето му изглежда добре и всъщност Nintendo ще пусне добри игри за конзолата, но закупуването й сега би било грешка, тъй като плащането на повече от 300 евро за игра на Zelda е твърде много. Можеха да пуснат Super Mario Odyssey или Splatton 2 при стартирането, щеше да има поне две причини да го купите вече. Няма и пакет с игри, голяма грешка. Може да има пакет с 1-2 Switch, който да има нещо подобно на това, което Wii направи с Wii Sports, пакет, за да се наслаждавате на новините за конзолата.

Цената е твърде висока за някои необходими аксесоари

Плащате 50 евро за контролер или 90 евро за допълнителна докинг станция? Истината е, че ако ще купувате Nintendo Switch, имайте предвид, че ще ви струва много и PS4 вече може да се намери на цена от 200 евро или 200 и малко с една игра и два контролера.

Хубавото на Nintendo Switch е, че можете да го носите навсякъде и ако трябва носете го с адаптера или платете около 100 евро за допълнителен, където благодатта ли е? Ще остане като още една домашна конзола.

Онлайн играта на Nintendo ще стане платена през 2017 г

Nintendo вече обяви, далеч от това да докаже предварително, че неговата онлайн вселена работи, че онлайн игрите ще струват пари. Nintendo обяви, че онлайн ще бъде безплатен до есента на 2017 г., когато ще трябва да платите, за да играете.

Nintendo не показа като PSN, че може да работи добре, ако е безплатен, иска да зарежда от ден 1 (тъй като няма да продаде практически нищо при стартиране) без показва ни, че може да се справи добре. Досега онлайн изживяването на Nintendo беше ужасно и нищо не гарантира, че ще се промени.

Не мислите ли, че това са достатъчна причина Nintendo да се провали с новата си конзола? Това беше едно от малкото издания на Nintendo, които харесахме през последните години и всъщност неговият таблет е един от най-мощните, които можете да закупите, но тези 3 фактора ще окажат негативно влияние върху близкото му бъдеще, не се съмняваме.

Популярна тема