Нови смарт часовници LG за 2017 г

Съдържание:

Нови смарт часовници LG за 2017 г
Нови смарт часовници LG за 2017 г
Anonim

Момчетата от LG не са имали добра година в областта на смартфоните и сега искат да опитат късмета си със смарт часовници. Както знаете, всички погледи са насочени към Android Wear 2.0, който ще пристигне през февруари, а с пристигането му вече излизат на бял свят нови часовници, готови да го носят. Това, което току-що научихме от момчетата от Phone Arena е, че LG планира да пусне 2 нови смарт часовника тази година Но какво чакаме? какво знаем Какви данни имаме?

lg-часовник-градско-2
lg-часовник-градско-2

LG: 2 нови смарт часовника за 2017 г

Момчетата от LG пуснаха смарт часовниците на FCC с кодовете или кодовите имена W270 и W280Можем да имаме две различни версии на един и същ часовник, може би версия за момиче и друга за момче. Това засега не знаем или може би по-висока версия от другата, с по-добри функции.

Това, което знаем засега е, че W280 има LTE, GSM и HSPA, като е вариант на LG Watch Urbane. Но моделът W270 може да се предлага с Wi-Fi Това, което знаем, е, че и двата може да имат чип от Qualcomm с IP67 сертификат за устойчивост на прах и вода Това, което също изтече, е, че ще бъде подобно на Watch Urbane 2. И разбира се очакваме неръждаема стомана за конструкцията на корпуса на устройството.йени

По принцип и двата модела биха следвали тази градска линия и неръждаема стомана Нямаше да имаме версия за момиче и момче, а две еднакви форми, предназначени за момчета. Засега нямаме изображения, но със сигурност ще изглежда много като LG Watch Urbane.

Можем ли да научим повече за новите смарт часовници LG за 2017 г.

В момента нямаме много повече информация (това е всичко, което знаем), но се надяваме, че скоро ще имаме повече данни. Все още сме късметлии и знаем повече за тези устройства за Mobile World Congress 2017.

Момчетата от LG не са ни дали потвърждение за това досега.

Какво очаквате от новите смарт часовници LG?

Популярна тема