Истинските неща, които можете да правите с носимо устройство (точно сега)

Съдържание:

Истинските неща, които можете да правите с носимо устройство (точно сега)
Истинските неща, които можете да правите с носимо устройство (точно сега)
Anonim

Знаете ли или смятате, че знаете какво можете да правите със смарт часовник днес? Днес искам да говоря с вас за истинските неща, които можете да правите с носимо устройство Аз, който имам няколко смарт часовника и смарт ленти, мога да ви кажа какво можете и какво не можете да правите с едно от тези устройства. Истината е, че ако харесвате технологиите, те не се губят. Не бих ги заменил за нищо! Ясно е, че струват пари, но като всичко. Има хора, които харчат 200 или 400 евро за скъп марков часовник, защото за тези пари си купувате умен часовник!

buy-blocks-smartwatch-modular
buy-blocks-smartwatch-modular

Истинските неща, които можете да правите с носимо устройство: смарт часовник или смарт лента

От вземането на душ, докато гледате WhatsApps, които получавате, до подремването и гривната или часовникът ви вибрират, за да ви събудят, това е само малка част от това, което можете да правите с тези устройства. Тези интелигентни устройства улесняват живота ни Не поради тази причина те са от съществено значение, защото истината е, че бихме могли да минем без 80% от нещата, които купуваме и имаме у дома. Но това не ги прави по-малко важни!

Това са някои от употребите на смарт лентите (обикновено).

 • Получавайте известия.
 • Знайте броя стъпки, които правите на ден.
 • Задайте аларми.
 • Знай часа.
 • Следете съня.
 • Измерете пулса (тези, които го позволяват).
 • Плувайте в басейна (с някои).

Очевидно не всички смарт ленти имат еднакви функции. Най-евтините нямат екран и не мерят пулса. Разгледайте добре какво ви трябва, преди да преминете през касата. Обикновено за 20 евро вече имате нещо прилично като Mi Band 2.

Това са някои от употребите на смарт часовниците (обикновено).

 • Сърфирайте в интернет от часовника (ако имате Wi-Fi).
 • Отговорете на съобщения от часовника с клавиатурата или с глас.
 • Получавайте известия.
 • Играйте игри.
 • Четете имейли.
 • Знай часа.
 • Задайте аларми.
 • Познайте стъпките, които предприемате.
 • Измерете пулса (тези, които го позволяват).
 • Разберете, ако някой ви се обади по телефона.

И нещо много важно, което смарт часовникът ви позволява, е, че винаги може да се комбинира (ако промените циферблата). Няма да се налага да купувате часовници или да ги сменяте ежедневно, защото с този смарт часовник ще го имате поне 2 години, след което дори можете да го продадете.

Това са най-добрите смарт часовници за 2017 г., които ви препоръчвам да купите. Имам Moto 360 2 и съм доволен. Имам и Moto Sport, който също използвам за спорт. Презрамката е много удобна, дори няма да забележите, че я носите! Хубавото на смарт часовниците с гумена каишка е, че са невероятно удобни. Кожените каишки са изрязани повече (имайте това предвид).

За какво да използвам смарт часовника?

Основно, за да следите известията. Можете да сте под душа или да спите и да четете WhatsApp, който току-що сте получили. И избягвате да държите мобилния си телефон на себе си през цялото време. Дори да се срещнете с нещо, ако получите нещо много важно, вие го виждате с просто завъртане на китката… без да се налага да вадите мобилния си телефон през цялото време.

Когато свикнете отговарянето на имейли, SMS или WhatsApp от часовника е удобно Можете да направите това с глас или чрез писане, дори ако това е просто изпращане на бърз отговор като емотикони. Това е доста забавно. И в началото доста ще ви хареса, защото дори ще се почувствате важни.

За какво да използвам смарт лентата?

Специално за измерване на крачките и консумираните калории от ден на ден Използвам го повече за бягане или извършване на някаква дейност. Когато искам да знам тази информация, но не искам да нося часовника. Също така за сън и измерване на качеството на съня

смарт лента meizu
смарт лента meizu

Батерията проблем ли е?

Изобщо. Зареждам го всяка вечер с мобилния. Ако нямате включени известия през целия ден или яркостта е на максимум, интелигентният часовник обикновено може да издържи ден и половина Но най-хубавото е, че го зареждате всяка вечер. От друга страна, умните гривни издържат около 15 дни Напълно ще забравите да ги зареждате… но можете да следите нивото на батерията от самата гривна или приложение. Не се притеснявайте, те ще ви сложат всичко.

Разбира се, не е задължително, но е страхотно за фен на технологиите. Имате ли едно от тези устройства? За какво го използвате?

Популярна тема