Най-добрите телефони Nougat, които можете да закупите

Съдържание:

Най-добрите телефони Nougat, които можете да закупите
Най-добрите телефони Nougat, които можете да закупите
Anonim

Искате ли Нуга? Имам го от пускането му на пазара (Nexus 6P) и сега батерията издържа почти наполовина. Ясно е, че хубавото на това да имаш Pure Android, Nexus, Pixel… е да живееш актуализиран и да имаш мобилен телефон в продължение на много години, но последните актуализации на Nougat не решават добре нещата, проблемите с батерията продължават в Nougat както и проблеми с Bluetooth на Nexus 5X и Nexus 6P. Каква неприятност!

Въпреки това може би имате повече късмет и мобилният телефон, който купувате, няма тези проблеми. Така че нека поговорим за най-добрите телефони Nougat, които можете да закупите.

oukitel-актуализация-нуга
oukitel-актуализация-нуга

Най-добрите телефони Nougat, които можете да закупите

Това е нашият списък с най-добрите телефони Nougat (които вече се предлагат с Nougat като стандарт или са в процес на тестване). Очевидно това ще се промени след няколко месеца, защото делът на Android Nougat ще бъде по-висок, но тези смартфони ще продължат да бъдат също толкова добри.

Nexus 6P

Nexus 6P е един от най-добрите телефони, които все още можете да закупите в момента Защо? Тъй като е от висок клас, мощен е, дизайнът му е много готин и актуализира Nougat. За по-малко от 400 евро го имате. И много по-евтино, ако търсите да го купите втора употреба.

Имам го от пускането му на пазара и съм доволен, защото това е първият път, когато не съм сменял телефона си от година (всяка година купувах Nexus, а Pixel дори не излезе в Испания и не изглежда да струва толкова много). Така че, ако се колебаете между Pixel и Nexus 6P, не се колебайте повече, Nexus 6P за цената си е почти толкова добър.

nexus 6p
nexus 6p

Страхотен вариант е да опитате Nougat сега. Виждали сме го за 369 евро в Amazon:

[vc_button »Купете Nexus 6P» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://www.amazon.es/Huawei-Nexus-6P-Smartphone-Snapdragon/ dp/B017EOVF8U?tag=androidphor03″] title=

Nexus 5X

Разпродажби на Nexus 5X
Разпродажби на Nexus 5X

Същият като Nexus 6P. Nexus 5X на Google тества Nougat от много месеци. Вие също вече ще можете да изпробвате изживяване с Android 7.1 Nougat, ако го купите. Получавате го в Amazon за 300 евро от 32 GB място за съхранение (а понякога и за по-малко).

[vc_button »Купете Nexus 5X» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://www.amazon.com/LG-NEXUS-H791-32GB-Smartphone/ dp/B015Y5398A?tag=androidphor03″] title=

Galaxy S7

galaxy-s7-син-корал
galaxy-s7-син-корал

Друга отлична опция е този Samsung Galaxy S7. Моят колега Карлос го има и е повече от доволен. Но най-хубавото е, че вече можете да тествате Nougat от това устройство, ако го имате. Можете да се присъедините към програмата за тестване и да изпробвате Nougat от вашия Galaxy S7. Внимавайте, може да ви се отрази зле! Или повече от лошо, нещо по-лошо, но трябва да му отделите време.

Ако харесвате този най-висок клас, той може да бъде ваш за 498 евро в Amazon.

[vc_button »Купете Galaxy S7″ color=»default» size=»size_large2″ href=»https://www.amazon.es/Samsung-Galaxy-SM-G930F-32GB- Gold/dp/B01BTZFQX0?tag=androidphor03″] title=

Huawei Mate 9

huawei-mate-9
huawei-mate-9

Още един връх в гамата, този път повтаряме с Huawei като производител, е този Mate 9, с който вече можете да имате Android Nougat. Можете да го закупите от Amazon, ако сте готови да платите около 600-700 евро В замяна получавате най-добрата технология за момента, това също е вярно, и много атрактивен дизайн.

[vc_button »Купете Huawei Mate 9″ color=»default» size=»size_large2″ href=»https://www.amazon.es/Huawei-Mate-9-silver-51090VQY /dp/B01N04X63A?tag=androidphor03″] title=

OnePlus 3T

android-oneplus-3t
android-oneplus-3t

Този огромен флагман, представен "наскоро" от момчетата в OnePlus, е друга от най-добрите покупки, които можете да направите. Можете да го купите на официалния му уебсайт или да изчакате да бъде наличен в Amazon и да спестите разходи за доставка. OnePlus 3T е един от най-добрите телефони, които можете да закупите за неговата цена и с Android Nougat от фабриката

[vc_button »Купете OnePlus 3T» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://www.amazon.es/dp/B01M7V2JO5?tag=androidphor03″] title=

Ако искате да спестите малко пари, изчакайте

Nougat излезе през март миналата година. Минаха около 9-10 месеца и скоро таксата ще бъде много по-голяма, така че най-доброто нещо, което можете да направите, ако искате да купите евтин телефон с Nougat, е да купите Nexus 5X или Nexus 6P или изчакайте евтини телефони с Android 7.1 Nougat. Мнозина избират Marshmallow, за да спестят разходи.

Въпреки това, ако искате да имате Nougat сега, ще можете да го направите с която и да е от горните опции. Въпреки че очевидно има повече телефони, ние считаме, че те са най-доброто, което ще намерите на мощния пазар и че работят добре.

идеалът винаги е Nexus да има Pure Android и да се актуализира на живо, но сега, когато семейството умря, кой знае какво ще се случи… тъй като Pixels не са излезли в Испания и потребителите започват да обръщат гръб на великия G.

Можете също да изчакате няколко месеца и да закупите по-модерна технология, като Galaxy S8, който ще се предлага с Android 7.1 като стандарт или LG G6. какво мислиш да направиш Кой е любимият ви телефон с Marshmallow?

Популярна тема