3 причини да използвате елитни варвари в Clash Royale

Съдържание:

3 причини да използвате елитни варвари в Clash Royale
3 причини да използвате елитни варвари в Clash Royale
Anonim

В Clash Royale сме наясно, че всяка колода е свят. Понякога има тестета, които не могат да се вземат с пинсети, но те работят, защото не всичко опира до избор на тесте, а по-скоро до овладяване на играта на това тесте и на всяка от картите. Но има карта, която започва да се вижда все повече и повече (докато Supercell не я спре…), така че искаме да поговорим с вас за 3 причини да използвате елитни варвари в Clash Royale

Защо е толкова важно да използвате тази карта точно сега в тестето си? Тъй като elite varbarians е най-популярната карта в Clash Royale, тази, която е далеч над останалите. Това го прави несправедливо, но можете да се възползвате от него.

Реакции на Clash Royale
Реакции на Clash Royale

3 причини да използвате елитни варвари в Clash Royale

Трябва да побързате да използвате тази карта, защото в един момент може да престане да бъде „изгодна сделка“. Предстоят някои промени в баланса на играта, които можем да видим много скоро. Нека тогава с тези 3 причини да използвате елитните варвари в Clash Royale:

  • Това е най-често проверяваната карта. Както вече ви казахме, това е картата, която е най-висока над останалите. Използването й е изгодно, защото ще струва много на опонента ви да спре тази карта, тя е много силна в сравнение с другите, които струват същия еликсир.
  • Толкова е бързо Толкова е бързо, затова е толкова трудно да се спре. Защото скоростта също влияе върху изхода на еликсира, защото ако го хвърлят по вас точно сега и сте без еликсир, нямате време да презаредите… когато стигне до кулата и искате да го спрете, ще да е твърде късно.
  • Лесна е за използване Това е лесна за използване карта. Като цяло, ако тръгнете подготвени с леден голем напред (или други стратегии), тогава няма да се притеснявате, защото е много лесно да се играе с тази карта. Хвърляте го и чакате да победи всички врагове и да стигне до кулата. Имате голям шанс да спечелите.

Използвате ли тази карта? Как го играеш? Надяваме се, че сте харесали тези 3 причини да използвате елитни варвари в Clash Royale. Но преди да се сбогуваме, знаете ли как се играе на елитни варвари?

Научете как да играете с елитните варвари на Clash

Мина известно време, откакто ви казахме как да играете с елитните варвари на Clash Royale. Също така ви казваме как да ги спрете и говорим за 5 колоди с много силни елитни варвари. Ако искате да опитате и да потвърдите тези причини да изберете тази карта, опитайте следното тесте, защото то несъмнено е едно от най-силните, които ще намерите в играта, за да печелите всеки път.

Колода Musketeer Trio + Elite Barbarians

Това тесте е идеално, ако имате тези карти на високо ниво и ако обичате да играете с триото Musketeers, то е едно от най-силните и можете да спечелите практически всяка игра. Картите, които потвърждават тестето, са: Musketeer Trio, Elixir Collector, Hog Rider, Mega Minion, Golem, Elite Barbarians, Discharge и Ice Spirit. Това е едно от най-силните тестета в играта. Трудно е да се спре, защото има силата на мускетари и елитни варвари.

Колода със скелети + елитни варвари, по-евтини като еликсир, но силни

Ако искате да изберете тесте, в което не е нужно да усложнявате живота си толкова много (тъй като в предишното трябва да знаете как да играете с събирача и триото мускетари, ще ви хареса следната: elite varbarians, Skeleton, Mega Minion, Ice Golem, Fireball, Archer, Discharge, Ice Spirit. Работи чудесно и можете да спечелите много игри, ако харесвате тези карти.

Колода с Rock Thrower + Giant + Elite Barbarians

Друго много готино тесте е това с изстрелващото устройство за скали, което е едно от най-силните. Използвайте следните карти: Elite Varbarians, Giant, Mega Minion, Shock, Ice Golem, Minions, Rock Thrower и Fireball. Това тесте е страхотно, ако сте фен на гиганта и го имате на добро ниво, и ако знаете как да го играете заедно с каменохвъргача. Един от най-добрите и популярни в играта.

Ако опитате тези тестета, ще видите, че успявате да спечелите много игри благодарение на тази карта! Elite Barbarians е много готина карта, което е начин над останалите за цена 6 еликсир. Ще забележите разликата. С това ръководство се надявам да спечелите.

Популярна тема