16 GB вътрешна памет достатъчно ли са за мобилни устройства?

Съдържание:

16 GB вътрешна памет достатъчно ли са за мобилни устройства?
16 GB вътрешна памет достатъчно ли са за мобилни устройства?
Anonim

Ако мислите да си купите мобилен телефон, важно е да изберете идеалното вътрешно хранилище, за да не съжалявате по-късно. Обикновено от една версия до друга няма голяма разлика в цената. При евтините мобилни телефони разликата е 20 или 30 евро, но при по-скъпите мобилни телефони понякога е 50 или 100 евро повече или дори 200 евро повече, в зависимост от това дали говорим за 32 Gb място или 128 Gb място за съхранение. Но мобилен телефон с 16 GB вътрешна памет е достатъчен?

Сега, когато имаме мобилни телефони с все повече и повече място за съхранение, е важно да се запитате дали 16 GB вътрешна памет могат да достигнат до вас и да са достатъчни за вашето устройство. Ако искате да знаете отговора, не пропускайте това, което ви казваме.

Решение: Недостатъчно вътрешно хранилище
Решение: Недостатъчно вътрешно хранилище

Мобилен телефон с 16 GB вътрешна памет достатъчен ли е?

Първото нещо, което трябва да се запитате, за да знаете дали ще пристигне, е… колко ще използвам мобилния телефон и за какво? Ако едва ли ще използвате смартфона си и ще изтегляте само WhatsApp, Facebook и няколко други приложения, получавате 16 Gb място за съхранение, особено сега, когато имаме облак за съхраняване на снимки, музика и много повече.

  • Много е важно да използвате облака, за да използвате капацитета на вашия смартфон. Понякога това ни спестява значителни пари за устройство. Облакът на Google за снимки като Google Photos е задължителен, така че можете да съхранявате снимки и видеоклипове и да не се налага да купувате мобилно устройство с повече място.

Но е важно да вземете предвид броя на приложенията, които ще изтеглите. Ако обичате да бърникате, изпробвате хиляди различни приложения и игри, може да ви трябва поне 64GB или 128GB вътрешна памет Това е много, но ако това не е вашият случай и искате да спестите, 16 или 32 GB може да са достатъчни за вас.

Идеалното е между 16 и 32 GB памет (но зависи от потребителя)

За обикновен потребител, така че не е нужно да се притеснявате за пространството , идеалът е между 16 и 32 Gb място за съхранение Но не много по-малко!! 8 Gb в момента са почти нищо. И ако искате да изтеглите без ограничения и да забравите за всичко. ще трябва да изберете 64 или 128 GB и да платите много повече за терминал. Ще бъде скъпо, но може да ви потрябва.

Ще имате нужда от повече място за съхранение всеки път

Приложенията и игрите, предлагани от Play Store, стават все повече и повече, тоест изискват повече място за съхранение. Понякога имаме нормални игри, които са с 2 или 3 GB всяка Това е много, защото ако имате само 8 GB вътрешна памет, няма да можете да играете този тип игри. Дори с 16 GB място за съхранение може да имате само 1 или 2 от тези тежки игри. С годините игрите и приложенията стават все по-големи. Сега е само 2017 г. и всеки път ще имаме по-мощни игри и приложения

  • Ако искате мобилен телефон за още 2 години, трябва да помислите какви игри и приложения ще изтегляте и купете смартфон с много място за съхранение, така че да ще ви издържи поне няколко години, може би 2-3. Ако го купите малко, може да не ви стигне.

Но можете да стиснете повече или по-малко място за съхранение в зависимост от това колко добре се грижите за терминала си, тъй като не е същото като да го имате пълен с нежелани файлове и игри и приложения, които не използвате, а само с най-важното. Ще трябва да разбъркате това, от което се нуждаете.

Препоръки за пестене на място на вашия смартфон

Но е важно да следвате добри препоръки, за да нямате проблеми с пространството. Не пропускайте този урок за проблеми със съхранението в Android, как да ги разрешите. Ако погледнете тази статия, можете да разрешите всеки проблем със съхранението, който имате на вашия смартфон с Android

  • Използвайте облака.
  • Изтриване на неизползвани приложения и игри.
  • Почиствайте смартфона си от време на време.

Това са някои съвети, които ви даваме, за да избегнете всякакви проблеми, които може да имате на вашия смартфон (поне що се отнася до съхранението). Ако използвате облака, това е като да имате повече място (което не е същото, но помага) и ако почиствате телефона си от време на време и изтривате това, което не използвате, ще имате много повече място за съхранение

Какво е идеалното вътрешно хранилище за вас? Вие ли сте от онези, които винаги отиват само по спомен или останали?

Популярна тема