Проблемите с Bluetooth продължават на Nexus 5X и Nexus 6P

Съдържание:

Проблемите с Bluetooth продължават на Nexus 5X и Nexus 6P
Проблемите с Bluetooth продължават на Nexus 5X и Nexus 6P
Anonim

Изглежда, че Google пренебрегва своите «стари» терминали или това, което съответства на етапа преди да стане елитарен. Тези Nexus 5X и Nexus 6P продължават да имат проблеми с Bluetooth(и не само проблеми с батерията) от последните няколко месеца. Не знаем какво се случва и защо Google не може да реши проблема, тъй като дори Pixel има проблеми със свързването.

Задължителни известия Нуга
Задължителни известия Нуга

Още проблеми с Bluetooth на Nexus 5X и Nexus 6P

Ако притежавате Nexus и опитвате Nougat от първата бета версия, може да сте се гмурнали (както направих аз) в неговите проблеми със стабилността Има много проблеми, които срещнахме по пътя. Въпреки че най-досадните от всички досега са проблемите с батерията, тъй като преди актуализирането до Nougat Nexus 6P издържа през деня и пика на батерията и сега не достига нощта Тъй като е бета, разбира се може да е грешка на феновете да актуализираме, но за нещо похарчихме парите за Nexus, за да актуализираме! Но няма проблем.

Но Google изглежда не може да реши тези проблеми на Nexus 5X и Nexus 6P сега с Bluetooth Още свързани проблеми са събрани във форумите и този път с bluetooth. Това, което се случва, е, че се обърка, прекъсва връзката, не намира устройства… работи както добре, така и зле и с Android версия 7.1.1 все още не е решено

Безжичната Bluetooth връзка има проблеми. Това е един от известните бъгове на Nougat. Така че, ако ви се случи, не сте единственият.

Кога ще имаме актуализация, за да го поправим?

Не знаем. миналият януарски пач вече се появи на Nexus и все още не коригира нищо. Потребителите продължават да срещат тези проблеми. Може би стабилността и нормалната работа на устройството са леко коригирани. Но все още има доста проблеми и открива грешки всеки ден. Най-досадното нещо е батерията И Bluetooth, особено ако използвате смарт часовник или подобен.

Все още чакаме решението на Google… но потребителите на Nexus не са доволни от това как се справят след преминаването към Pixel.

Популярна тема