Внимавайте, този фалшив APK за Super Mario Run краде банковите ви данни

Съдържание:

Внимавайте, този фалшив APK за Super Mario Run краде банковите ви данни
Внимавайте, този фалшив APK за Super Mario Run краде банковите ви данни
Anonim

Не, Super Mario Run все още не е наличен за Android Така че, ако видите някакъв APK, който обещава да инсталира играта Super Mario Run за Android безплатно, игнорирайте го, защото това е шега, така че да попаднете в капана и да го инсталирате. Този най-нов фалшив APK на Super Mario Run краде вашите банкови данни, така че не трябва да го инсталирате при никакви обстоятелства. Има много фалшиви APKS на играта, които се представят за оригинални и фалшиви, моля, не ги инсталирайте!!

Зловреден софтуер на Android
Зловреден софтуер на Android

Внимавайте, този фалшив Super Mario Run APK краде банковите ви данни

Има много потребители на Android, които с нетърпение очакват пристигането на Super Mario Run за Android, така че този тип потребители са „целта“на най-лошите, които искат да ухапете, виеинсталирате APK и заразяват вашия смартфон, за да откраднат банковите ви данни Те се възползват от потребителите, които наистина искат да играят Super Mario Run.

Но както четем в ZDnet, има твърде много зловреден софтуер, който циркулира около Super Mario Run Последният излязъл, иска да открадне банковите ви данни. Но има много по-опасни APK, като този, за който ви разказваме, който чете вашия SMS и може да чете банковата ви информация, той е един от най-опасните, но най-силните все още могат да пристигнат. Повечето от тях са спрени навреме, но винаги има някои, които успяват да се промъкнат… така че можем само да ви помолим да не инсталирате APK на Super Mario Run, докато не ви кажем към.

Рано или късно ще има добър Super Mario Run APk (но все още не съществува)

Знаем, че рано или късно Super Mario Run APK ще пристигне. Но до ден днешен все още не съществува.

Играта не е официална в момента и все пак ще трябва да изчакаме няколко месеца. Изчакайте, докато стане наличен, за да не се изплашите, защото ако ви зарази на мобилния ви телефон и те осъществят достъп до данните ви, тогава „няма връщане назад“.

Това, което можете да направите, докато чакате, е да се абонирате за Super Mario Run в Google Play:

Популярна тема