5 неща, които един мобилен телефон от среден клас трябва да има през 2017 г

Съдържание:

5 неща, които един мобилен телефон от среден клас трябва да има през 2017 г
5 неща, които един мобилен телефон от среден клас трябва да има през 2017 г
Anonim

Тази 2017 г. ще представи много мобилни телефони от среден и висок клас. Сега, как да класифицираме мобилен телефон в среден или висок обхват? Класифицирането на мобилни телефони по спецификации е нещо, което не винаги се добавя, тъй като техният дизайн може да бъде измамен и техният хардуер вероятно е достатъчно мощен

Мобилни устройства от среден-висок клас, за да се считат за такива, трябва да притежават поне тези 5 характеристики. Вероятно вече има телефони като тези на пазара, но на някои липсват неща, важно е да се спазва 5, ако мобилният телефон иска да успее през 2017 г.

android-нуга
android-нуга

5 задължителни неща за мобилни телефони през 2017 г

Има 5 неща, които смятаме за съществени за мобилен телефон от 2017 г., 5 функции, които трябва да се спазват да или да.

Запас на Android Nougat

Първо, ние вярваме, че всеки телефон от 2017 г. трябва да идва с поне Android 7.1 Nougat като стандарт. Да, изглежда ни подходящо мобилен телефон от среден или висок клас да идва с Marshmallow и по-малко с Lollipop.

Няма извинения за това, че не сте инсталирали Android 7.1 Nougat като стандарт, проблемът е, че понякога, когато идват без слой за персонализиране, от марки, които не са от първо ниво, те са по-лошо от монтирането на слой за персонализиране.

USB Type-C MiPad 2
USB Type-C MiPad 2

Един USB Type-C порт

USB Type-C портът е бъдещето. Разбира се, не си представяме мобилен телефон от 2017 г. без такъв порт. USB Type-C портът има много предимства.

USB тип C порт с USB 3.1 спецификация позволява по-висока скорост, зареждане на други терминали и без да се повреди портът за зареждане, като е симетричен от двете страни. USB Type-C кабелите стават все по-често срещани и ние искаме 2017 г. да бъде годината, в която microUSB изостава във високия или средно високия клас.

Quick Charge 2 зарядно устройство
Quick Charge 2 зарядно устройство

Бързо зареждане

Батериите също са се развили много, но това не означава, че всеки мобилен телефон на пазара има впечатляваща батерия. Поставянето на много голяма батерия прави телефона по-дебел и по-тежък.

Понякога производителите трябва да монтират по-справедливи батерии и да оптимизират софтуера, така че да не го изпива (буквално). Бързото зареждане, с настоящите стандарти, не намалява тяхната производителност твърде много и ни позволява да имаме мобилния телефон наполовина зареден за 15 или 20 минути. Това е много важно, за да се преодолее всеки евентуален проблем.

android-pay-pay
android-pay-pay

NFC за мобилни плащания

NFC все още не е широко разпространен в някои страни, но има места, където плащате за хляб с мобилния си телефон. Да, един от нашите мениджъри не може да има мобилен телефон, който няма NFC, ако няма NFC, той вече няма с какво да плаща.

NFC и мобилните плащания са бъдещето и удобството, не разбираме защо мобилен телефон, предназначен за висок клас, идва без NFC, нека видим дали производителите ще открият такъв време. Има други подобни технологии като MST на Samsung и бъдещите мобилни плащания на LG, но да, те трябва да имат нещо да или да. NFC ще бъде най-универсалният от всички.

xiaomi-mi5s-плюс
xiaomi-mi5s-плюс

Много мощна камера или двойна камера

От друга страна възниква въпросът необходима ли е двойна камера в един смартфон? Samsung доказа, че не е и дори Apple го направи. Двойните камери са интересен начин за прилагане на ефекти, но далеч от това двойната камера не гарантира по-добро качество.

Samsung показа, че дори Galaxy S8 може да носи една камера, а не двойна камера. Ясно е, че мобилният телефон от среден или висок клас на бъдещето трябва да има добра камера или 12 MP сензор, който прави добри снимки през нощта, или два сензора, които правят същите страхотни снимки с различни настройки.

По принцип това е всичко, което искаме да има един бъдещ телефон и ако телефоните, пуснати през 2015 г. или 2016 г., имат тези функции (с изключение на Nougat, който те получиха по-късно) от тези, които идват през 2017 г. няма да ги има.

Няма да простим на производителите, които се опитват да вкарат своите мобилни телефони в реалния горен среден клас (не в китайския висок клас) с мобилен телефон без USB тип C, NFC, бързо зареждане или добра камера, всички с Android 7.1.1 Serial Nougat… Обратното не работи за нас. Кои неща според вас са от съществено значение в мобилния телефон?

Популярна тема