Може ли Xiaomi да успее повече и в същото време да стагнира в продажбите?

Съдържание:

Може ли Xiaomi да успее повече и в същото време да стагнира в продажбите?
Може ли Xiaomi да успее повече и в същото време да стагнира в продажбите?
Anonim

Не можем да отречем, че момчетата от Xiaomi пускат грандиозни терминали на пазара на невероятни цени. Китайският гигант е в момент на процъфтяване, защото все повече и повече потребители се насърчават да изпробват този тип устройства и са наистина доволни. Но какво ще кажете за данните за продажбите на Xiaomi за 2016 г.? Как се развиха нещата за китайския гигант? Може ли Xiaomi да успее повече и въпреки това да стагнира в продажбите? Ние го анализираме.

xiaomi-mi-max-ревю
xiaomi-mi-max-ревю

Може ли Xiaomi да успее повече и да продава почти същото?

Момчетата от Phone Arena публикуваха много интересна статия за това, че момчетата от Xiaomi не споделят данните за продажбите в края на годината, като пропускат информацията за продажбите през 2016 г. Първото нещо, което човек си мисли, когато това се случи, е, че нещата не вървят добре, нещо, което е трудно за вярване след броя на терминалите, които са продали. Това, което се случва е, че нейната еволюция беше толкова силна преди години, че е невъзможно да се поддържа

Между 2012 и 2014 г. Xiaomi увеличи продажбите с 200%

За да ви дам представа, между 2012 и 2014 г. Xiaomi увеличи продажбите с 200% Това е много. И беше така, защото по това време се „роди“като най-добрата алтернатива, която имахме на пазара за евтини мобилни телефони с Android и добри характеристики. Потребителите започнаха да купуват първите китайски мобилни телефони, така че през 2014 г. беше истински бум.

Но какво се случи през 2016 г.? Изглежда през 2016 продажбите продължават да се увеличават, но само 14,5% Това е ниска цифра, ако я сравним с 2014 г., но трябва да имаме предвид, че цифрата все още е добра, защото продажбите не са паднали, те продължават да растат,, но по-бавно от курс.

Възможно е потребителите, които купуват Xiaomi от 2014 г., да продължат да го правят и към тях е добавен този нов процент от 14%, което би съответствало на увеличението на продажбите през последната година. От нови потребители, които са направили скок към този производител.

Искахме да знаем цифрите на Xiaomi. Но нещата не можеха да се объркат, това е сигурно! Какво мислите за телефоните Xiaomi?

Популярна тема