Дизайнът на Samsung Galaxy S8 е потвърден

Съдържание:

Дизайнът на Samsung Galaxy S8 е потвърден
Дизайнът на Samsung Galaxy S8 е потвърден
Anonim

Не можем да отречем, че подобно на iPhone, новият Samsung Galaxy S са най-очакваните телефони на годината. Всички чакат да видят с какво ще ни изненада Samsung тази година, но Galaxy S8 все още предизвиква повече вълнение от предишните.

След голям проблем с Note 7 Samsung измина почти година без да пусне флагман на пазара и въпреки факта, че не можем да гарантираме, че има един единствен дизайн на Galaxy S8 или че няма плосък Galaxy S8 да, смеем да кажем, че вече знаем дизайна на поне един от Galaxy S8.

galaxy-s8-реална снимка
galaxy-s8-реална снимка

Дизайнът на Galaxy S8 е изтекъл в толкова много изображения, че това трябва да е краят

Samsung вече разкри някои изображения на Galaxy S8 и истината е, че всички те вървят по една и съща линия, което означава, че вече знаем дизайна на поне един на Samsung Galaxy S8.

Вероятно ще има по-голяма версия с двойна камера, но ни се струва, че този Galaxy S8 ще даде много за обсъждане, той е страхотен мобилен телефон, много красив, спремиум дизайн и със сигурност най-мощният от този вид до момента.

реална снимка-галактика-s8
реална снимка-галактика-s8

Въпреки че ще можем да докоснем Samsung Galaxy S8 на MWC на 2017 г., ние вече искаме да знаем какъв ще бъде той и няма да стигне до ръцете ни до април 2017. Galaxy S8 ще бъде най-мощният флагман на пазара.

По отношение на спецификациите вече знаем, че ще има най-мощния Exynos и новия Qualcomm Snapdragon 835 вътреЩо се отнася до екрана, ще имаме висококачествен Quad HD Super AMOLED екран, който заема около 90% от предната част. Надяваме се също да видим интегриран четец на пръстови отпечатъци под екрана.

И да, няма и следа от двоен екран в една от версиите на Galaxy S8. Обичаме Galaxy S8 и смятаме, че най-накрая имаме много улики. Ще има много добра единична камера, ще има извит екран и ще се предлага в цвят златен, син и сив, най-малко.

Популярна тема