Galaxy C5 Pro, C7 Pro и C9 Pro: Слухове

Съдържание:

Galaxy C5 Pro, C7 Pro и C9 Pro: Слухове
Galaxy C5 Pro, C7 Pro и C9 Pro: Слухове
Anonim

Ако следите Samsung, със сигурност знаете, че Galaxy C5 Pro, C7 Pro и C9 Pro eса точно зад ъгъла. Изправени сме пред подобрени версии на популярни терминали като Galaxy C5 и Samsung Galaxy C7, но сега чухме слухове за тези терминали на Samsung, които ще излязат през 2017 г.

Последните слухове сочат, че тези терминали ще заложат на Snapdragon 626 и 4 GB RAM в мощност с 16 MP камера, и с основната разлика между тях в размера на екрана, с 5,2 и 5,5 инча за версиите C5 Pro и C7 Pro съответно. Ето как те изтекоха в Twitter, както можем да видим на следващото изображение, източник от Китай.

galaxy-c5-pro-c9
galaxy-c5-pro-c9

Galaxy C5 Pro, C7 Pro и C9 Pro: Слухове

В този плакат, който виждаме в предишното изображение, можем да видим следващия C5 Pro и C7 Pro до C9 Pro Разглеждаме 3 нови смартфона на Samsung, които споделете дизайн. Виждаме, че те са практически еднакви, тъй като променят размерите на екрана, както е логично и цветовете. Но може да имаме всеки един от тях в тези цветове: черен, сив и син металният дизайн също не се губи, защото имаме 3 терминала много интересни, които дебнат пазара, за да бъдат пуснати през тази 2017 г.

Вече ви казахме за някои функции, които очакваме за новите C5 и C7 Pro, но какво знаем за новия C9? Както вече ви казахме, те споделят хубав метален дизайн, който няма отпадъци. Дотук добре, но какво знаем за спецификациите? Засега знаем малко, но може да има повече екран и по-високи спецификации, защото има превъзходно име. Това, което може да се промени, е дизайнът и цветовете, защото беше обявено в злато и розово злато, а сега и в черен нефрит.

серията PRO C може да не достигне западните пазари

Ще видим дали тази серия Pro C ще стигне до западните пазари (ще ви държим в течение). Те са отлична алтернатива на серията Galaxy A на Samsung. Не изглеждат зле, просто се надяваме скоро да научим повече за тези устройства, за да знаем дали са добра опция за разглеждане през 2017 г.

Какво мислите за тези терминали? Харесвате ли ги или смятате, че нямат работа на пазара?

Популярна тема