Топ 10 трика, за да бъдеш най-добрият в Snapchat

Съдържание:

Топ 10 трика, за да бъдеш най-добрият в Snapchat
Топ 10 трика, за да бъдеш най-добрият в Snapchat
Anonim

Snapchat е приложение с огромен потенциал. Толкова много, че Facebook стои зад него от дълго време и тъй като не успя да го купи, започна да атакува полето си директно с много подобни функции в приложение като Instagram. Вероятно много хора знаят някои от тези съвети и трикове за Snapchat, защото са родени с него под мишниците си, но ще има и такива, които не са свикнали със Snapchat и ние ще ви запознаем с това страхотно приложение.

Сега Snapchat е инструмент, който е много популярен, особено сред по-младата публика и затова е важно да знаем някои трикове или съвети, които ни позволяват да овладеем Snapchat много по-добреи вземете повече последователи, докато подобряваме социалните си умения.

create-geofilter-snapchat
create-geofilter-snapchat

Топ 10 Snapchat трика

Има много и някои от тях може би не знаете, някои са много, много интересни. Първият е скъпоценен камък, открийте как да създадете персонализиран геофилтър за Snapchat.

Как да създадете персонализиран геофилтър в Snapchat

Трябва да знаете, че е възможно да създадете свой собствен геофилтър и за това ще трябва да следвате тези стъпки, те са стъпки, които трябва да се спазват на 100%, за да го направите:

 • Създаване на филтър на светъл фон с изображение 1080 x 1920 пиксела.
 • Създайте изображение от по-малко от 300 KB.
 • Snapchat предлага да използвате само долните или горните 25% от екрана, но ще можете да видите вашето изображение, свързано с вашия филтър.

Персонализираният геофилтър е перфектен за много събития: партита, дипломи и др. Разбира се, филтрите не могат да включват марки, емблеми, реклами или данни за институции. Има и бизнес геофилтри и те трябва да отговарят на условията, които Snapchat задава за тях.

За да качите геофилтъра, просто трябва да отидете на уебсайта на Snapchat и да качите своя. След като го качите, ще трябва да изчакате екипът на Snapchat да го потвърди и приеме, ако отговаряте на условията.

snapchat-режим на пътуване
snapchat-режим на пътуване

Включете режима за пътуване, за да пестите батерия и данни

Когато използвате Snapchat редовно, разбирате, че приложението изразходва много батерия. Да, използва много повече батерия от всяко друго социално приложение, но е интересно да се знае, че има „Режим на пътуване“в опциите, който позволява да харчите по-малко данни и да пестите батерия

Това позволява историите да се изтеглят, когато щракнем върху тях, а не автоматично. Вярно е, че възпроизвеждането на някои видеоклипове може да е малко по-бавно, но това със сигурност е предимство. За да активирате режима на пътуване, просто отидете на Snapchat, щракнете върху призрака по-горе и отидете на Настройки чрез зъбното колело. В Управление на допълнителните услуги секция можем да активираме Режим за пътуване

know-follow-snapchat
know-follow-snapchat

Как да разбера дали други потребители ви следват?

Има специфичен начин, който ви позволява да разберете дали други потребители ви следват или не. Правилният начин да го направите е както следва:

 • Търсене на човек.
 • Проверява дали резултатът им в Snapchat се показва вдясно от името им.

Ако резултатът от Snapchat се показва, той ви следва, в противен случай не е. Много е лесно да разберете дали някой ви следва в Snapchat.

Как да увеличите изображенията в Snapchat, за да модифицирате малки или трудни области?

Редакторът на Snapchat не ви позволява да увеличавате директно снимките, така че трябва да го направите ръчно. Да, както Android, така и iOS ни позволяват да увеличим мащаба на изображение и за това е необходимо само да следвате тези стъпки:

 • На Android отиваме на Настройки – Достъпност – Визия и активираме настройката вътре в Жестове за увеличение.
 • В iOS отиваме на Настройки – Общи – Достъпност – Мащабиране и го активираме.
Snapchat платени филтри
Snapchat платени филтри

Как да използвате 3 филтъра наведнъж в Snapchat?

В Snapchat можем не само да приложим филтър към изображение. Да, вярно е, можем да приложим 3 филтъра и за това трябва да следваме някои много прости стъпки. Искате ли да знаете как се прави?

 • Използваме първия филтър на снимката.
 • Сега, след като това е направено, натиснете екрана и без да вдигате пръста си, използвайте втория филтър, който искате да използвате.

След като направите това, все още можете да използвате черния или белия филтър, филтъра за лещи или дори геофилтър. Какво мислите за трика? Знаете ли как да поставите 3 филтъра наведнъж в Snapchat?

Как да центрирате текста на линията и да го направите подходящ?

Ако искате текстът да не се мести или да не се вписва добре в изображението, трябва да знаете, че е възможно да промените размера на текста, за да го адаптирате. Това е много лесно:

 • Щракнете върху T на екрана си, за да редактирате текст.
 • След като това стане, ние щракваме върху текста, за да стигнем до режима за подобряване на текста.
 • С класическия жест с щипка над текста можем да увеличим или свием текста.

Можете да споделите URL адреса на вашия профил

Наличието на приятелски URL адрес във вашия профил в Snapchat е жизненоважно, за да може вашият профил лесно да бъде споделян чрез Twitter, Facebook, Instagram или навсякъде. В допълнение към това, приятелският профил помага за лесното запомняне на URL адреса.

URL адресът по подразбиране е много прост: www.snapchat.com/add/USERNAME

Как да изтриете Snap, който е публикуван?

Трябва да знаете, че след като публикувате Snap, не е нужно да го държите там през цялото време, можете да изтриете всеки Snap, ако искате и да го направите е лесно:

 • Плъзнете надясно и влезте в камерата, за да видите историите.
 • Когато вашата история се появи, плъзнете нагоре върху Snap и ще се появи кошче, за да можете да я плъзнете там и да я изтриете.
Геофилтрите идват в Snapchat
Геофилтрите идват в Snapchat

Как да преодолеете ограничението за знаци в Snapchat?

Snapchat позволява само текстове от 33 знака, но има начини да премахнете това ограничение. За да включите повече текст, просто въведете текста в приложението Notes (iOS и Android) и след това го поставете в Snapchat.

Ако създадете текста в друго приложение, можете също така да създадете няколко реда текст без проблем. Всичко, което трябва да направите, е да копирате и поставите текста от другото приложение. Това е много често срещан трик, проблемът е, че не работи на някои мобилни телефони с Android.

Как да поставим саундтрак към нашия Snap или как да запишем видео без аудио?

Това е повече или по-малко рутинен трик, но истината е, че работи. Можете да запишете видео без звук и да добавите мелодия във фонов режим. За да направите това, просто трябва да следвате тези стъпки:

 • Отворете приложение с фонова музика.
 • Върнете се в Snapchat и започнете заснемане на безшумен видеоклип. Ако щракнете върху бутона на микрофона в левия ъгъл, можете да го заглушите.

Как да споделяте и редактирате снимки, запазени на телефона ви?

Подобно на Instagram Stories, Snapchat също ви позволява да качвате снимки и да ги редактирате от вашия телефон. Сега, за да го направите, просто трябва да следвате няколко много, много прости стъпки, които много от вас ще знаят:

 • Плъзнете, за да видите камерата.
 • Веднъж тук изберете кръг, който е под големия кръг на камерата. Там ще видите Спомени и фотоапарат и можете да качвате изображения от галерията си.
 • Добавете текстове, драскулки и филтри.

Също така ще можете да споделяте видеоклипове, които сте запазили на телефона си, но няма да можете да ги редактирате в Snapchat. Марките могат да го направят и това позволява на потребителите също да го направят.

Какво мислите за тези 10 нови Snapchat трика? Някои от тях вероятно са ви познати, но сме сигурни, че ще послужат като ръководство за новите потребители на социалната платформа revelation. Защо само млади хора могат да използват Snapchat? Ако, от друга страна, харесвате повече Instagram, трябва да знаете, че имаме и най-добрите трикове за овладяване на Instagram истории. Ако имате съмнения, използвайте коментарите.

Популярна тема