Обобщение на новините за Android на CES 2017

Съдържание:

Обобщение на новините за Android на CES 2017
Обобщение на новините за Android на CES 2017
Anonim

Въпреки че MWC е най-важното събитие за мобилна телефония в света, изложението за потребителска електроника в Лас Вегас (CES), което се проведе тази 2017 г., също донесе някои нови неща функции за ландшафта на Android.

Истината е, че CES представя всичко и поради тази причина ние не проследихме изчерпателно панаира, но се насърчихме да направим кратко резюме на всичко важно, което е представено на CES 2017 на Android Нови телефони, Chromebook и дори нови часовници с Android Wear бяха представени наред с други неща, продължете и ги открийте.

casio-pro-trek-android-wear-2017
casio-pro-trek-android-wear-2017

Какви новини за Android видяхме на CES 2017 в Лас Вегас?

Има някои важни нови функции, но истината е, че нямаше нищо революционно, това са подобрения на устройството, но не видяхме нищо, което да се откроява достатъчно, за се смята за революция.

Нов Android Wear – New Balance RunIQ

На CES 2017 бяха представени няколко смарт часовника с Android Wear, като например нов Casio, но истината е, че Android Wear, който се открои най-много, беше New Balance RunIQ.

new-balance-runiq
new-balance-runiq

Това Android Wear е проектирано от конкретна марка като New Balance, която е фокусирана върху бягането. Има Android Wear 2.0 и прави всичко, от което се нуждае един бегач: измерва пулса, брои стъпките, следи скоростта, калориите, разстоянието и т.н. Разбира се, ще се продава през февруари на цена близо 300 евро.

Часовникът Casio Pro Trek ще има G-Shock дизайн, който ви подхожда от фабриката и по-добри характеристики от този, но цената му ще бъде доста висока, така че може би сте го направили не ми харесва толкова много.

asus-zenfone-ar
asus-zenfone-ar

Нови телефони – ASUS Zenfone AR и новият Galaxy A 2017

Що се отнася до мобилните телефони, видяхме две донякъде очаквани презентации, новия бял Xiaomi Mi Mix и представянето на Huawei Mate 9 в Съединените щати, но мобилният телефон, който наистина привлече вниманието, беше новият ASUS ZenFone AR, който беше пуснат заедно с новия ASUS ZenFone 3 Zoom.

ZenFone AR е първото устройство, което пристига в Съединените щати с 8 GB RAM, Snapdragon 821 вътре и което позволява използването на платформи за виртуална реалност Project Tango и Daydream на Google. От друга страна, новият Zoom има двойна задна камера, която ви позволява да използвате оптичното увеличение (не цифрово), за да правите снимки, важен напредък.

samsung-galaxy-a3-2017
samsung-galaxy-a3-2017

Samsung също се възползва от възможността да представи новата гама Samsung Galaxy A Бяха представени новите Galaxy A5 2017, Samsung Galaxy A3 2017 и A7 2017. Те са метални телефони, с IP68 устойчивост и средна производителност. Мобилните повече или по-малко евтини и това ще ни даде добър резултат.

В допълнение към тях ZTE се възползва от възможността да представи новия ZTE Blade V8 Pro с двойна задна камера, а марката Graalphone представи хибрид от мобилен телефон, таблет и камера, който все още е експеримент.

samsung-chromebook-pro
samsung-chromebook-pro

Нов Samsung Chromebook Pro и Chromebook Plus

Представени са и нови Chromebook като ASUS Flip 2, но водещите устройства с настолната операционна система на Google са Samsung Chromebook Pro и Chromebook Plus, които са идентични за разлика от процесорът.

Pro има много по-мощен процесор, а Plus започва от 450 евро, така че изобщо не са евтини. Може би Xiaomi Air са по-добра алтернатива на тези лаптопи.

nvidia-shield-tv-2017
nvidia-shield-tv-2017

Нов Android TV: Обновен Nvidia Shield TV

Nvidia беше една от първите, които пуснаха Android TV устройство, но беше много скъпо. Сега Nvidia Shield TV е обновен с по-малък размер и някои допълнителни функции Новият Nvidia Shield TV е първият Android TV с Google Assistant, поддържа поточно предаване в 4K HDR и интегрира серийни услуги като напр. Amazon или Netflix.

В допълнение към всичко това, CES представи нови роботи, посветени на домашната автоматизация, новия Xiaomi Yi Erida (дрон, по-бърз от кола) и новия Qualcomm Snapdragon 835, процесорът, който ще присъства в най-мощните телефони лансиран през 2017 Тази година е заредена и истината е, че все още имаме 2017 MWC, за да видим много новини. Какво мислите за 2017 г.? Смятате ли, че ще бъде интересна година за технологиите?

Популярна тема