Причини, поради които Pokémon Go е забранен в Китай

Съдържание:

Причини, поради които Pokémon Go е забранен в Китай
Причини, поради които Pokémon Go е забранен в Китай
Anonim

Хората в Европа и Съединените щати вече са уморени от Pokémon Go. Толкова много, че повечето от тях вече са изоставили играта поради липса на поддръжка от Niantic и Nintendo. Да, толкова сме твърди, защото това се случи.

Не че разработчиците му не са се погрижили за приложението, но е вярно, че им е отнело много време, за да добавят ново съдържание към играта и това е, което кара играчите да напуснат, защото не са в състояние да преследват всички покемонът, който в началото изглеждаше много по- лесен за улавяне Проблемът е, че точно както целият Запад се е уморил от играта, Китай все още не е пристигнал и китайските власти все още не са отмени забраната за играта The Pokémon Company.

pokemon-go-apple-часовник
pokemon-go-apple-часовник

Защо Китай не позволява на Pokémon Go да достигне границите му?

Далеч от това да обясняваме в статия как да разберем китайското правителство, ние ще се ограничим да говорим за причините, които успяхме да видим в Ройтерс. Правителството на тази държава забранява играта поради проблеми със сигурността.

Да, подобни игри с добавена реалност представляват сериозен проблем срещу сигурността на гражданите и сигурността на транспорта на гражданите на страната. В допълнение към това китайското правителство се опасява, че поверителността на потребителите ще бъде нарушена, като местоположението на гражданите се вижда на смартфона.

Pokémon Go е причината за големи инциденти в някои страни

Много други игри с добавена реалност не успяха да пробият на китайския пазар на смартфони (най-големият в света) и тези, които бяха принудени да преминат строг контрол и сертификати, за да могат направи го.

В допълнение към това, друг проблем с Pokémon Go за Китай е, че тази игра е базирана на картите на Google Maps и всъщност тези карти не са налични в Китай, държава, където повечето услуги на Google нямат място. Не можем да отречем, че Pokémon Go е отговорен за големи пътнотранспортни произшествия и не смятаме, че играта скоро ще бъде активирана в този регион. Съжаляваме за всички потребители в Китай, които ще бъдат нетърпеливи да преследват любимите си създания.

Популярна тема