HTC U Ultra и HTC U Play: Спецификации и стартиране

Съдържание:

HTC U Ultra и HTC U Play: Спецификации и стартиране
HTC U Ultra и HTC U Play: Спецификации и стартиране
Anonim

До нас идват нови слухове от момчетата в HTC, защото имаме свежи нови данни за HTC U Ultra и HTC U Play Миналия месец Покана на HTC от 12 януари Можехме да видим буква U и след това я видяхме с кодовото име HTC Ocean Note. Тъй като серията Note обикновено има много инча, се спекулираше, че ще бъде около 6 инча екран. Не е зле, но това не свършва до тук, защото имаме нови терминали, които HTC планира да пусне на пазара.

htc-u-ultra-u-plau
htc-u-ultra-u-plau

HTC U Ultra и HTC U Play: Спецификации и издание

Представянето на тези терминали е само след няколко дни, защото ще бъде следващият 12 януари, по-точно в четвъртък. Но ние вече научаваме данни, които сочат към края благодарение на изтичане.

Какво знаем за HTC U Ultra? Момчетата от Weibo ни дадоха малко напред по тази информация. Тъй като всичко показва, че HTC U Ultra оборудва 6-инчов екран с Gorilla Glass И разбира се с добра разделителна способност от 1440 x 2560. Да бъдеш флагман, управляващ сSnapdragon 835 и 4GB RAM , плюс 64GB памет. Характеристиките са много добри и ще имаме настройка с двойна камера (24MP и 13MP) с 16MP селфи камера В противен случай батерия 4000mAh батерия и пръстов отпечатък скенер на гърба.

Какво знаем за колегата HTC U Play? Ще се намали, за да пасне повече за средния потребител с 5, 2 инча и разделителна способност 1080 x 1920. Мощността, която очакваме MediaTek MT6755 с 3 GB RAM и 32 GB вградена памет. Камерите също няма да са лоши, защото очакваме 16 MP и 2500 mAh батерия, а също така има и скенер за пръстови отпечатъци бутона за начало.

Нека се срещнем повече на 12 януари

Това малко информация ли е за вас? Не се притеснявайте, защото се надяваме да разберем повече на 12 януари, остават само два дни, така че ще следим внимателно всичко, което момчетата от HTC ни оставят с тези два терминали.

Популярна тема