3 причини да смените Android с iPhone

Съдържание:

3 причини да смените Android с iPhone
3 причини да смените Android с iPhone
Anonim

Преди 10 години iPhone на Apple революционизира индустрията Да, през тази седмица Apple отбеляза 10 години от пускането на първия iPhone и тъй като нямаме нищо против iPhone, ние сме ще покаже, че все още има причини да използвате iPhone вместо Android, причини, които имат все по-малка тежест.

Въпросната статия не е в полза на Apple, но има за цел демонстрира, че не сме фенове, че виждаме света от неутрална позиция и че ние разбираме Android като най-доброто нещо, което може да се случи на милиони хора, които не искат да приемат монопола, който Apple искаше да създаде, монопол, който се унищожава от производители като Samsung, които пускат телефони, които определят настоящата тенденция в еволюцията на мобилни телефони.

Android харчи повече батерия от iOS, защо
Android харчи повече батерия от iOS, защо

Кои 3 неща трябва да подобри Android, така че потребителите да не преминават към iPhone?

Благодарение на iOS Google размени старото си копие на BlackBerry и купи Android Да, точно това е най-доброто в iOS. По-късно Samsung започна да копира iPhone и успя да го преодолее. Не можем да отречем, че iPhone е еталон, но това не означава, че е по-добър.

Във всеки случай потребителите, които преминават от Android към Apple, посочиха 3 точки, които Android трябва да подобри, ако не иска да продължи да губи потребители.

  • Бързи актуализации – Apple може да актуализира всичките си iPhone наведнъж, без да зависи от оператор. Това трябва да се направи от Android, без да зависи от операторите за актуализиране на телефона. На свой ред Apple е бърз с актуализациите и новата версия означава да я имате на всички iPhone, които ще я получат няколко дни, а не месеци или дори година по-късно.
  • По-добро следпродажбено обслужване – Що се отнася до следпродажбеното обслужване, за това ще трябва да говорим за марки като цяло, някои имат много добро обслужване, но това е Apple има подробности, които никоя компания за Android няма. Искаме производителите на Android да станат като Apple и да помогнат на своите потребители.
  • Актуализации за по-дълго време – От друга страна, да си купиш телефон и да знаеш, че след две години в най-добрия случай ще изтече актуализацията на ОС е трудно преглъщане. Apple обикновено актуализира своите терминали по-дълго и им обръща повече внимание.

Очевидно все още предпочитаме Android, защото всичко това не изглежда достатъчно добра причина да преминем, тъй като Android вече е дори по-ефективен и по-бърз от iOS и през последните години показани толкова зрели, че дори iOS е принуден да копира подробности… Искаме да знаем дали сте на наша страна и защо 3 причини бихте променили iOS на Android.

Популярна тема